LAS VEGAS, NEVADA - FEBRUARY 23: Conor McGregor walks in the Octagon during the filming of The Ultimate Fighter at UFC APEX on February 23, 2023 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Videó – Conor McGregor Svájcban dupla edzésre cserélte a késő esti bulizást

Conor McGregor lehet, hogy Svájcban élvezi a luxusszálloda kényelmes környezetét, de ez nem akadályozza meg abban, hogy végezze a dolgát, miközben folytatja a menetelést a régóta várt visszatérése felé az Octagonba.

Miközben családi vakációján a hegyek, a csokoládé és a finom órák országában, a Montreux Palace Hotelben töltött családi nyaralás során az ír sztár köszöntötte a rajongókat, és megosztotta velük, hogy úgy döntött, kihagyja az ünnepségeket egy dupla edzés kedvéért.

„Amit nem látnak” – mondta McGregor, miközben besétált a privát edzőterembe egy azóta törölt Instagram-posztban. “Ők buliznak, én meg húzom az igát.” „Dolgom van. Milliók ma egyedül, bulik a hátsó kertemben, és hol vagyok? Még mindig itt, munkaidő után. A nap második edzése, vasárnap este… Az edzés nem fog magától menni.”

Conor McGregor eredetileg a június 29-én megrendezésre kerülő UFC 303 főmérkőzésén Michael Chandlerrel csapott volna össze, de egy törött lábujj miatt ki kellett hagynia a mérkőzést. Szerencsére úgy tűnik, hogy a sérülés gyorsan gyógyul.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ