josealdojunioroficial/Instagram

Visszavágót követelnek Jose Aldótól a győzelme után

A kétéves visszavonulásából egyik napról a másikra, a UFC 301 főmérkőzésén való lenyűgöző visszatérése után a korábbi pehelysúlyú bajnok, Jose Aldo kapott egy kihívást, ami egy visszavágó lenne Marlon Vera ellen, ami egy út lehetne a harmatsúlyú koronához.

A korábbi pehelysúlyú bajnok és a promóció Hírességek Csarnokának „harcos szárnyába” beiktatott Aldo egyik napról a másikra szakította meg közel kétéves visszavonulását, amikor visszatért Rio de Janeiróba. Ellenfele Jonathan Martinez volt, aki egyhnagú döntéssel kapott ki (30-27, 30-27, 30-27).

A győzelemmel Aldo teljesítette szerződéses kötelezettségeit a szervezettel, és hangsúlyozta, hogy szeretne még egy profi bokszmérkőzésen részt venni – ideális esetben júliusban, Mike Tyson és Jake Paul összecsapásának előmérkőzésén.

Azonban egy utolsó lehetséges címmérkőzés lehetőségét ő sem hagyná ki, akár harmatsúlyban sem. Aldo elismerte, hogy a promóciós vezetők továbbra is jogosultak arra, hogy bármilyen szerződési ajánlatot tegyenek, ha akarnak.

Aldo korábban már küzdött Vera ellen még 2020-ban, amikor pontozással nyert. Jöhet egy visszavágó? Marlon Vera a hivatalos X-fiókján posztolt Jose Aldo UFC 301-es győzelmét követően.

Borítókép: josealdojunioroficial/Instagram

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ