(Photo by Carmen Mandato/Zuffa LLC)

Blachowicz reagált Usman mondandójára: „Ha még mindig úgy érzed….”

Kamaru Usman még mindig rendíthetetlenül hisz abban, hogy két osztállyal feljebb léphetett volna félnehézsúlyba, amikor még váltósúlyú bajnok volt, és legyőzhette volna az akkori bajnokot.

Usmant néhány évvel ezelőtt őrültnek gondolták, amikor egy UFC-rendezvényen a színfalak mögött szembekerült az akkori félnehézsúlyú címvédő Jan Blachowicz-cal, és azzal ugratott mindenkit, hogy feljebb lépne a súlycsoportba.

Ez soha nem valósult meg, és végül mindketten elveszítették a bajnoki övüket. Usman legutóbb októberbe harcolt középsúlyban, amikor egy szoros vereséget szenvedett Khamzat Chimaevtől, míg Blachowicz több műtétből lábadozik, és reméli, hogy még idén visszatérhet.

Bár úgy tűnik, hogy a hajó elúszott az Usman vs. Blachowicz párosítással kapcsolatban, talán még nem került le teljesen az asztalról. A Henry Cejudo társ-műsorvezetővel közös „Pound 4 Pound” podcastjának legutóbbi epizódjában a korábbi UFC bajnok Usman elmagyarázta, miért érezte magát olyan magabiztosnak, hogy kihívta Blachowiczot.

„Nem hívtam volna ki félnehézsúlyban, ha nem gondotam volna akkor, hogy a stílus nekem kedvez és képes vagyok rá. Mindenkinek van ereje, amikor elkezdődik a küzdelem, de ha megragadod a lábát, akkor teljesen megváltozik a küzdelem. És pontosan ezt akartam tenni. Glover Teixeira pontosan ugyanezt csinálta (Blachowicz-cal)” – mondta Usman.

Blachowicz sosem félt a kihívástól, így szombaton a közösségi médiában tudatta Usmannal, hogy ha még mindig érdekli, akkor nyitva áll az ajtó előttük, hogy megküzdjenek.

„Ha még mindig úgy érzed, akkor menjünk. Készen fogok állni” – írta Blachowicz.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ