daznboxing/Instagram

Megerősítve a Bivol-Beterbiev meccs időpontja: Alalshikh még négy meccset ajánlott Bivolnak

Tíz mérkőzés óta először Dmitry Bivol szombaton idő előtti győzelmet aratott Malik Zinad hatodik menetes TKO-val, és ezzel megtartotta WBA félnehézsúlyú világbajnoki címét a szaúd-arábiai Rijádban.

És Bivol már a következő október 12-i, Artur Beterbiev elleni vitathatatlan félnehézsúlyú bajnoki mérkőzésre koncentrálhat Rijádban, Turki Alalshikh, a szaúd-arábiai Általános Szórakoztatási Hatóság elnöke szerint.

Bivol és Beterbiev szombaton küzdött volna meg egymással, mielőtt utóbbit a múlt hónapban megműtötték meniszkuszszakadásás miatt a térdével. A líbiai Zinad kevesebb, mint 30 napos határidővel lépett ringbe. A 33 éves Bivol a nyitó menetben egy háromütéses kombinációval padlóra küldte Zinadot, majd a következő négy menetben felőrölte őt.

Az orosz a 6. menetben egy balhoroggal törte meg Zinadot. Bivol ezt követően a kötelek mentén egy sor ütéssel folytatta, amikor a bíró 2:06-nál megállította a 30 éves Zinadot, aki védtelen volt.

„Hiszem, hogy az erőm minden alkalommal velem van. Nem voltak kétségeim” – mondta Bivol.

„Te vagy az egyik legjobb bunyós, aki valaha volt, és megérdemled ezt” – mondta Alalshikh Bivolnak. „Négy vagy öt meccset ajánlunk neked – nagy meccseket. Szeretnénk látni téged [David] Benavidez, [Jai] Opetaia és más kemény ellenfelek ellen.”

Mindkettő kiváló potenciális mérkőzés, de egyik sem olyan vonzó, mint az októberi leszámolás Beterbievvel.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ