(Photo by Chris Unger/Zuffa LLC)

Veszélyben a Conor McGregor – Michael Chandler meccs: a UFC már a beugrókat keresi

A folyamatos spekulációk közepette, amelyek az e havi UFC 303 főmérkőzésének státuszát érintik Conor McGregor és Michael Chandler között, a jelentésekből kiderült, hogy a szervezet több „beugró” ellenfelet is felvetett a főmérkőzésre, valamint még „csere” meccseket is, amelyek a június 29-i Las Vegas-i kártya főmérkőzései lennének.

Ariel Helwani kedd esti jelentése szerint a promóció állítólag bízik abban, hogy a McGregor és Chandler közötti mérkőzés marad a UFC 303 kártyán, azonban több alternatívát is felvetettek, ha a párosítás nem jönne létre.

„Jelenleg nincs hír. A remény továbbra is az, hogy a küzdelem [Conor McGregor és Michael Chandler között] még mindig áll. Van pozitívum, azt mondanám. De a UFC.nél kiküldték a tapogatózókat, hogy ki tudna beugrani, akár csereként, akár egy teljesen új meccsel. Alakulnak a dolgok, még van egy kis idő.”

A tervek szerint a hétfőn Dublinban megrendezésre kerülő UFC 303-at népszerűsítő sajtótájékoztatóra került volna sor, mielőtt a szervezet megerősítette az esemény elhalasztását, néhány órával azelőtt, hogy a 3Arenában megnyíltak volna az ajtók.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ