(Photo by Mike Roach/Zuffa LLC via Getty Images)

Usman egy Poirier elleni összecsapásról fantáziál: „Jó móka lenne”

Az Octagonba való közelgő visszatéréssel összekötve, a korábbi váltósúlyú bajnok, Kamaru Usman lehet, hogy a múlt héten visszautasította a Jan Blachowicz elleni harcot, azonban egy fantázia mérkőzést javasolt Dustin Poirierrel a UFC 302 után.

Poirier, a korábbi ideiglenes könnyűsúlyú bajnok, a UFC 302 főmérkőzésén az ötödik menetben szenvedett vereséget a vitathatatlan divízió bajnok, Islam Makhachev ellen. És mérlegelve a potenciális – és bevallottan valószínűsíthető – visszavonulást a küzdősportoktól a vitathatatlan könnyűsúlyú korona harmadik sikertelen ostromát követően, Poirier azonnal kapott egy utolsó rodeóra való lehetőséget a korábbi pehelysúlyú bajnok, Alexander Volkanovskitól.

Ezt követte Usman, aki azt állította, hogy egy küzdelem az American Top Team sztárjával „szórakoztató” lenne.

„Neki (Dustin Poiriernek) vannak lehetőségei. Az (Alexander) Volkanovski elleni meccs is – az egy szórakoztató küzdelem lenne. Én semmiképpen nem dobom be a nevem a kalapba. De, ha valaha is küzdenék egy olyan fickó ellen, mint Dustin Poirier, az fantasztikus lenne, mert őt igazán tudnám tisztelni. Olyan, mintha te és a fő edzőpartnered azt mondanátok: »Igen, meg fogjuk verni egymást«. A végsőkig mennénk előre. Ez egy szórakoztató küzdelem lenne, de nem dobom be a nevemet ebe a bizonyos kalapba” – mondta Kamaru Usman a Pound 4 Pound podcastben.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ