Oktgaon MMA

1:1 jöhet a trlógia? Végh Attila reagál egy esetleges harmadik meccsre Vémoláékkal

Az OKTAGON 58-as gálát az évszázad Vémola vs Végh 2 visszavágója uralta, amely végül izgalmas hangulatot és egy olyan végkifejletet kínált a második menetben, amelyet a Terminátor élvezhetett, aki így 1:1-re kiegyenlítette a csatájukat.

Utána azonban megerősítette azt, amiről már annyiszor beszélt, bár végül mégiscsak reményt adott.

„A legőrültebb élményt köszönhetem nektek. Erre vártam 5 éve, és az oroszlánok megették, jaj. Amikor ma idejöttem és hallottam a hangulatot, főleg annál az egy lelátónál, majdnem könnybe lábadt a szemem. Ilyet még soha nem tapasztaltam. Ma először bezárkóztam az öltözőbe, mert egyáltalán nem tudtam feldolgozni mindezt. Pedig ez lett volna az utolsó meccsem. Mindig is néztem Furyt, és irigyeltem az éneklési képességét. De ha már itt vagyunk az Édenben, nem fogom megbocsátani magamnak, főleg a lelátó miatt” – csattant fel elégedetten Vémola, aki a második lefojtotta riválisát.

„Köszönöm mindenkinek a hatalmas támogatást, hogy eljöttetek. Még egy utolsó dolgot kell tennem – köszönöm mindenkinek a hosszú évek óta tartó támogatást. Általában egy bunyós a kesztyűjét a nyolcszög közepére teszi, de én leveszem és átadom Ondra és a Team Attilának, akik hihetetlenek voltak. Nézzétek, mit tettünk együtt. Attilán és az OKTAGON-on múlik, hogy küzdök-e még valaha. Ha szükségük van rám itt, hívjanak fel.”

Mit mondott Végh Attila?

„Mindenképpen gratulálok Karlosnak. Hadd élvezze ki a győzelmet. Tudom, hogy mit érez. Ő volt jobban felkészülve, így megérdemli. Boldoggá tettem őt ezzel, ami emberileg engem is jobbá tesz. Már mondtam, hogy nem fogok más ellen küzdeni. Öt éve készülök erre, és végre megkaptam a lehetőséget, hogy a címért küzdjek, ami megtisztelő. Különösen, ha ez egy olyan történelmi eseményen történik, mint az Éden. Köszönök mindent. Valószínűleg nem várnék újabb 5 évet egy meccsre. Nagyon nehéz döntés vár rám. Kemény felkészülésen vagyok túl. Láthattátok, hogy mennyire megváltoztam. Nem csak arról van szó, hogy meghíztam, ahogy az emberek mondják. Tiszta kemény munka volt. Sok mindent félre kellett tennem, és 100%-ot beleadnom. Nem tudtam élveztem az időt a családommal és más dolgokban. De itt nem fogok nemet mondani. Szeretnék most időt szakítani arra, hogy a közeljövőben döntsek erről. A keztyűt megkaptam Karlostól, amit ezúton is köszönök neki. Majd meglátjuk” – válaszolta Végh az MMA Shorties kérdésére, hogy hogyan képzeli el a következő meccsét.

Mert a trilógia mindenképpen kínálkozik, és főleg, hogy két meglehetősen domináns teljesítményt láthattunk. Szóval majd meglátjuk, hogy végül hogyan állapodnak meg a felek, de remény mindenképpen van.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Oktagon

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ