(Photo by Eric Alonso/Getty Images)

Conor McGregor sérülésének részletei a UFC 303 lemondása után

A pletykák és spekulációk uralják az MMA világát azóta, hogy június elején lemondták az írországi UFC 303 sajtótájékoztatót, a rajongók pedig a nem meglepő, de kiábrándító hírrel találkoztak, miszerint Conor McGregor régóta várt visszatérő mérkőzését Michael Chandler ellen elmarad sérülés miatt.

Azzal, hogy a UFC bejelentette, hogy a UFC 303-ra újrarendezik a kártyát, a rajongók csalódottak, bár továbbra is erős párharcok lesznek láthatóak. Ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy a hároméves várakozás McGregorra ismét kitolódott, és az új sérülésének részletei betekintést engednek abba, hogy a rajongóknak meddig kell várniauk arra, hogy újra láthassák őt.

Conor McGregor a maga nemében egy szupersztár, így teljesen helyénvaló volt, hogy amikor bejelentették a visszatérő mérkőzését, a szülővárosában tart sajtótájékoztatót. Ő volt a szórakoztatás és a kiszámíthatatlanság ereje, ami hiányzott az MMA világának, és a rajongók több mint izgatottak voltak, hogy hogyan fog teljesíteni karrierjének ebben a fejezetében, amikor egy súlyos lábsérülésből hosszú idő után visszatér. Azonban a visszatérés túl szépnek tűnt ahhoz, hogy igaz legyen, a rajongók bizonytalanságban maradtak, amikor az ír ketrecharcos szülővárosában tartott sajtótájékoztatóját lemondták.

Az MMA-újságíró, Ariel Helwani újonnan kiadott információiban elárult néhány részletet a halasztás körül. Elmondása szerint a szóban forgó sérülés mindössze egy-két nappal a sajtótájékoztató előtt történt, de a UFC nem aggódott túlságosan a mérkőzés elmaradásának lehetősége miatt, így úgy döntöttek, hogy nem hozzák nyilvánosságra ezt az információt. Majd elkezdett mindenki aggódni, majd úgy tűnt kezd minden a helyére kerülni, és ekkor kezdték el újra reklámozni a mérkőzést. McGregor mindent megtett azért, hogy ez a meccs létrejöjjön, de végül a UFC volt az, aki úgy döntött, hogy erre nem kerülhet sor. A sérülés részleteiről kevés információ áll rendelkezésre. Azonban az a hír járja, hogy nem egy hosszútávú probléma, két hónapos felépülési időt jósoltak McGregor számára.

Helwani, az újságíró, aki a sajtótájékoztató lemondása óta lépten-nyomon tájékoztatja a rajongókat, azt nyilatkozta, hogy McGregor megpróbálja majd a Michael Chandler elleni meccs júliusi időpontját erőltetni, de a valószínűsíthető visszatérés augusztus vagy szeptember környékén lenne.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ