Getty Images

Johnny Walker biztos benne, hogy végül harcolni fog a UFC címért

Legutóbbi kudarca ellenére Johnny Walker nem veszíti el a hitét az álmában, hogy UFC-bajnok legyen.

A UFC félnehézsúlyú veteránja hisz abban, hogy egyszer még a félnehézsúlyú bajnoki címért fog harcolni, és szombaton Szaúd-Arábiában meg is teszi az első lépést e cél felé.

Walker Volkan Oezdemirrel csap össze a UFC on ABC 6-on, amely a rijádi Kingdom Arénában kerül megrendezésre.

„Remélhetőleg ez egy kicsit feljebb visz a ranglétrán, szerzek még egy-két győzelmet, és aztán bízom benne, hogy kapok egy címmérkőzést. Eljön az én időm, barátom, és addig fogok haladni előre, amíg meg nem kapom” – mondta Walker az MMA Junkie-nak.

A brazil utoljára januárban harcolt, amikor a visszavágón legyőzte Magomed Ankalaev. A vereség véget vetett egy három mérkőzéses veretlenségi sorozatnak. Walker nem aggódik túlságosan a vereség miatt, és úgy gondolja, hogy ez is része a bajnoki címhez vezető útjának. Ami magát a mérkőzést illeti, Walker boldog, hogy megkapta Oezdemirt. Úgy véli, ennek a meccsnek meg kellett történnie.

„Az élet egy utazás, amin bátor szívvel kell végigmenni, tanulni kell a hibáidból és erősebben kell visszatérni. A mostani ellenfelem egyike azoknak, akikkel meg akartam küzdeni. Minden úgy alakul, ahogy Isten írja. Minden a megfelelő időben történik, és boldog vagyok a párosítással.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ