UFC Fight Night: Sergei Pavlovich v Blaydes
LAS VEGAS, NEVADA - APRIL 22: Sergei Pavlovich of Russia prepares to fight Curtis Blaydes in a heavyweight fight during the UFC Fight Night event at UFC APEX on April 22, 2023 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Sergei Pavlovich elfeledettnek érzi magát

Nem is olyan régen még sokan Sergei Pavlovichot a nehézsúlyú divízió legfélelmetesebb erejének tartották. Most úgy érzi, hogy mindenki az esélytelent látja benne.

Pavlovich megpróbál talpra állni a novemberi UFC 295-ös Tom Aspinall ellen elszenvedett ideiglenes bajnoki vereség után, amikor Alexander Volkovval találkozik a szombati UFC on ABC 6-on, amelyet a szaúd-arábiai Rijádban, a Kingdom Arénában rendeznek.

Az Aspinall elleni New York-i mérkőzést megelőzően Pavlovich hat mérkőzéses első menetes kiütéses sorozatban volt. Olyan neveket tépett szét könnyedén, mint Curtis Blaydes, Tai Tuivasa és Derrick Lewis.

Az orosznak hét hónapja volt arra, hogy megeméssze a vereséget, és alig várja, hogy újra pályára állítsa a karrierjét.

„Persze minden meccs között rájössz valamire, tanulsz valami újat magadról. Kiélesíted és jobbá teszed magad. Nyilvánvalóan úgy gondolom, hogy változtunk, jobbak lettünk és fejlődtünk” – mondta Pavlovich.

A 32 éves Pavlovich úgy próbál majd újjáéledni, hogy megoldja a Volkov elleni meccset, akivel korábban edzőpartnerek voltak. A divízió jövője kissé homályos. Aspinall július 27-én a UFC 304-en Blaydes ellen védheti meg az ideiglenes övét, Jon Jones pedig várhatóan november 9-én Stipe Miocic ellen tér vissza, ami könnyen lehet, hogy egy dupla visszavonulási mérkőzés lesz.

Pavlovich szeretne beleszólni ebbe a történetbe, amint ezek a meccsek megvalósulnak, és a legjobb módja ennek egy magabiztos győzelem.

„Igen, úgy érzem, elfelejtettek. Szombaton lesz egy meccsem. Majd meglátjuk. A ketrec bezárul és kezdődik a meccs, amit meg kell nyernem, aztán meglátjuk, hogyan tovább. Tervezhetsz, de ahogy most állunk, bármikor változhat minden. Csak folytatnunk kell a győzelmeket.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ