Borics Ádi: „Szomorú hírt kell közölnöm veletek”

Borics Ádám rengeteg sikert tudhat maga mögött eddigi 10 éves profi karrierje során.  Ádám az első harcos, aki képviselte Magyarországot a PFL-ben.

Borics Ádi végül megszerezte a győzelmet és a 3 pontot a pehelysúlyú bajnokságban! Egyhangú pontozással (29-28 x3) legyőzte Enrique Barzola-t.

Ezt követően hivatlossá vált, hogy június 28-án jön a következő meccse, de most egy szomorú hírt kellett megosztania Ádinak a rajongóival.

„Szomorú hírt kell közölnöm veletek. Sajnálatos módon életembe először vissza kell lépnem a mérkőzéstől sérülés miatt. Nagyon csalódott vagyok, hiszen nagyon közel jártunk az edzőtábor végéhez, amikor megtörtént a baj…. Jó formába éreztem magam, a súlyom is jól alakult. Annyira örültem, hogy aktív tudok maradni és végre tudom, hogy mikor lépek ketrecbe. A sérülés nem igényel műtéti beavatkozást, minden erőmön azon leszek, hogy minél gyorsabb legyen a felépülés.(kb két hónap és jól vagyok) Ebben az évben szeretnék mégegyszer legalább ketrecbe lépni, legyen az pehelysúly/könnyűsúly akár beugrós mérkőzés készen fogok állni bármire bárhol bárki ellen. Lelkileg fáj nem fizikailag, de megyünk tovább az úton! “A célomhoz több út vezet” “Akkor is megmászom azt a kibeb@szott hegyet.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Bellator/PFLInterjúk

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ