Getty Images

Yoel Romero azt állítja, hogy megvan a kulcsa, hogy legyőzze Alex Pereirát

A veterán harcos, Yoel Romero azt állította, hogy megvan a kulcsa annak, hogyan is kell legyőzni a közelgő UFC 303-on szereplő félnehézsúlyú bajnok, Alex Pereirát, azt sugallva, hogy a harcművészetek keverésének stratégiája a biztos módja a brazil legyőzésének.

A korábbi középsúlyú UFC-harcos, a Dana White vezette szervezetnél töltött időszaka alatt, a UFC szerződésének lejártát követően a Bellator MMA-hoz igazolt, és azóta ötször harcolt. A kubai veterán, Romero egy egyhangú döntéssel győzött egy másik korábbi UFC-s, Thiago Santos ellen – egy Vadim Nemkov elleni sikertelen címmérkőzés után. Ami Pereirát illeti, a korábbi középsúlyú bajnok jelenleg a félnehézsúlyt uralja, és a UFC 303-on főmérkőzésén Jiri Prochazka ellen védheti meg az övét.

Pereira a UFC-ben mindössze egyszer szenvedett eddig vereséget, még tavaly áprilisban, az Israel Adesanya ellen visszavágón. Romero szerint a harci stratégia összekeverésével legyőzhető a Sao Paulo-i harcos.

„Sokan beszélnek róla, és azt gondolják, ha a nagy bajnok (Alex) Pereira ellen harcolnék a UFC-ben, 205 fontban… Rengeteg tapasztalata van. Egy született támadóharcos, megtiszteltetés lenne olyan kaliberű emberekkel harcolni, mint ő. Minden lehetséges, ha hiszel benne, mindkettőnknek két keze van. Bármi megtörténhet. A stratégia Alex legyőzésére az, hogy jól felhasználva vegyes harcstílusokban harcoljunk. Nem lehet birkózni vagy ütni folyamatosan ellene, változatosnak kell lenni” – mondta Yoel Romero az Overdogs podcastben.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ