Daznboxing/instagram

Oleksandr Usyk csapata reagált Tyson Fury „túl könnyű” állítására

Oleksandr Usyk csapata visszavágott Tyson Fury azon megjegyzésére, miszerint azért veszítette el az ukrán elleni mérkőzést, mert az „túl könnyű” volt.

A brit, aki a WBC bajnokaként és veretlenül lépett aringbe, azt mondta, hogy a kihívás hiánya azt jelentette, hogy „szórakozni” kezdett a ringben, majd ellenfelét egy „amatőr bokszolóhoz” hasonlította. Ez talán így is tűnt a mérkőzés korai szakaszában, amikor felütésekkel és testütésekkel uralta a küzdelmet, de amint Usyk felmért minden szükséges információt, ahogy mindig is szokta, rengeteg problémát okozott Furynak, ami végül elég volt a győzelemhez az ukrán bajnoknak. Usyk a nyolcadiktól kezdve láthatóan felpörgette a tempót, és végül pontozásos győzelmet aratott, miután legyőzte a Cigánykirályt, ezzel ő lett az első ember, akinek ez sikerült a profi körökben. Ahogy az várható volt, Fury azonban nem viselte túl jól a vereséget, és legutóbbi, egy nemrégiben adott interjúban tett megjegyzései reakciót váltottak ki a Usyk-csapatból.

Usyk promótere, Alex Krassyuk így reagált Fury megjegyzéseire: „A második legkönnyebb meccs Ngannou után”.

Fury Francis Ngannou elleni mérkőzését a legrosszabbak teljesítményének titulálták, ahol a korábbi UFC nehézsúlyú világbajnok és a bokszoló csapott össze egymással. Bár Fury került ki győztesen az estéből, ez a győzelem a legkevésbé sem volt meggyőző, a Cigánykirály megosztott döntéssel nyert, ami némileg ellentmondásos volt, mivel a kameruni a harmadik menetben padlóztatta Furyt.

A Usyk-Fury visszavágót december 21-én rendezik meg. A Cigánykirály miatt sokan elkezdtek aggódni, miután egy videó kikerült, amint a kora reggeli órákban részegen kiesik a földre egy kocsmából.

„Nagyon egyszerűen élem az életemet. Úgy két hete többet ittam, és az arcomra estem, bár nem tettem kárt benne, mint láthatjátok, még mindig jól nézek ki! Ettől eltekintve rengeteg üzenetet és telefonhívást kapok az emberektől, akik azt kérdezik, hogy jól vagyok-e. Csak egy részeg éjszaka volt, és hirtelen mindenki azt hiszi, hogy egy vonat elé fogok ugrani. Talán a múltam miatt aggódnak az emberek.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ