Dublin , Ireland - 25 February 2022; Paige VanZant watches on from the corner of husband Austin Vanderford during his Middleweight world title bout against Gegard Mousasi at Bellator 275 at the 3Arena in Dublin. (Photo By David Fitzgerald/Sportsfile via Getty Images)

Paige VanZant  a győzelme után: „Ez túl jó móka ahhoz, hogy itthagyjam”

Paige VanZant pénteken a Power Slap 8-on végre ismét győztes pályára állt.

A UFC, BKFC és boksz után egy új sportágban, szervezetben a Power Slap-ben próbálta ki magát Paige VanZant, aki három menet alatt a tisztább ütéseket vitte be, és egyhangú döntéssel 30-25, 30-25 és 30-25 arányban győzött Christine Wolmarans ellen.

VanZant második menetbeli pofonja térdre kényszerítette ellenfelét, és ez volt a mérkőzés fordulópontja a javára a Fontainebleau Hotel & Casino-ban.

„Természetesen ki akartam ütni őt az első pofonnal – mondta VanZant Charly Arnoltnak a mérkőzés utáni interjújában. „Készen álltam rá. Ez igazán szórakoztató volt. Meglepődtem, hogy nem is voltam annyira ideges. Ez tényleg hihetetlen érzés.”

VanZant elmondta, hogy a jövőben visszatér.

„Őszintén szólva ez túl jó móka ahhoz, hogy itthagyjam. Annyira félelmetes volt. Mondtam már nektek, hogy gengszter vagyok.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ