MIAMI, FLORIDA - MARCH 09: Dustin Poirier reacts after his victory against Benoit Saint Denis of France in a lightweight fight during the UFC 299 event at Kaseya Center on March 09, 2024 in Miami, Florida. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Dustin Poirier kedvet kapott: „Ennek a meccsnek van értelme”

Úgy tűnik, hogy Dustin Poirier egy időre elhalasztja a vegyes harcművészettől való várható visszavonulását, aki szeretné, ha a UFC lefoglalná neki a Nate Diaz elleni meccset.

Poirier, aki legutóbb májusban volt a UFC 302-n harcolt, ahol harmadjára is megpróbálta megszerezni a könnyűsúlyú bajnoki övet, de vereséget szenvdett az ötödik menetben Islam Makhachevtól. A vereséget követően a louisianai harcos a visszavonulását fontolgatta a küzdősportoktól, és azóta is kerülgeti ezt a döntést, de most úgy tűnik még folytatja.

Diaz a UFC öregdiákja visszatért a győztes útra a második profi bokszmeccsén, és többségi döntéssel visszavágótt a ketrecben elszenvedett vereségért Jorge Masvidalnak. Diaz pedig a meccs után megerősítette, hogy szívesen visszatérne a UFC-be egy esetleges Leon Edwards elleni címmérkőzésre.

Ha azonban a play-by-play vezetője, Jon Anik kapja meg a mérkőzésszervező szerepet, akkor szívesen látna egy Poirier Diaz párharcot.

„Dustin Poirier és én beszélgettünk a UFC 303-on. Egyszerűen nincs most sok meccs lehetőség Dustin számára. Úgy tűnik, hogy megvan az étvágya arra, hogy győzelemmel távozzon. Jelenleg Dustin Poirier utolsó meccse egy Islam Makhachev elleni vitathatatlan bajnoki vereség volt. Dustin jelezte, hogy szeretne még egyszer harcolni, és a nagyon rövid ellenféllistán, aminek valóban van némi értelme, Nate Diaz is szerepel. Szóval, majd meglátjuk, hogy ez tényleg megvalósul-e” – mondta Jon Anik az Anik & Florian podcastben.

A hat évvel ezelőtt a Madison Square Gardenben megrendezésre kerülő UFC 230-ra várt összecsapáson Poirier és Diaz állítólagos megállapodott párosítása meghiúsult, és mindkét fél egymást hibáztatta ezért.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ