ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - OCTOBER 21: Magomed Ankalaev of Russia prepares to face Johnny Walker of Brazil in a light heavyweight fight during the UFC 294 event at Etihad Arena on October 21, 2023 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Ankalaev: „Várjuk a szerződések aláírását”

Az orosz harcos, Magomed Ankalaev azt állítja, hogy a UFC már dolgozik azon, hogy ő legyen a félnehézsúly trón következő kihívója Alex Pereira ellen, és elárulta, hogy már csak arra vár, hogy a brazil aláírja a szerződését.

Ankalaev, a jelenlegi második számú félnehézsúlyú kihívó, a brazil UFC 303-on tartott domináns címvédése óta hangoztatja, hogy szeretne egy mérkőzést Pereira ellen.

Ankalaev azt állítja, hogy tárgyalások folynak a UFC vezetőivel egy Pereira elleni címmérkőzésről – aki a héten megerősítette, hogyan tervezi a visszatérést, decemberben szeretné megvédeni az övét.

„Azt hiszem, ez a következő lépés. Már régóta dolgozunk ezen, várjuk a szerződések aláírását, és úgy gondolom, hogy ezt semmiképp sem ússza meg. Szembe fogunk kerülni egymással. Jelen állás szerint tárgyal, de igazából Pereirán múlik, hogy elfogadja-e a meccset. Viszonylag könnyű meccs lesz számomra. Feljebb lépett súlycsoportban, és két lenyűgöző harcost is megvert, de eddig csak ilyen kihívásai voltak. Nem volt még komoly grappler ellenfele, és velem nehéz dolga lesz” – mondta Magomed Ankalaev a TMZ Sportsnak az Alex Pereira elleni küzdelemről.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ