LAS VEGAS, NV - OCTOBER 06: (R-L) Khabib Nurmagomedov of Russia attempts to submit Conor McGregor of Ireland in their UFC lightweight championship bout during the UFC 229 event inside T-Mobile Arena on October 6, 2018 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images)

A UFC úgy gondolta itt az idő: nyilvánosságra került a Khabib-McGregor meccs hangfelvétele

Új, eddig nem látott felvételeken részletezte a UFC, ahogy a korábbi könnyűsúlyú bajnok, Khabib Nurmagomedov a UFC 229-en a dublini felett aratott submission győzelmét követően látszólag leköpte Conor McGregort, valamint sértegette az ír sztárt.

Nurmagomedov, a korábbi vitathatatlan könnyűsúlyú bajnok a fent említett UFC 229-es kártya főszereplője volt még 2018-ban, ahol a korábbi kétsúlycsoport bajnok, McGregor volt az ellenfele. És sikeresen megvédte a könnyűsúlyú koronáját Nurmagomedov, aki egy domináns submission győzelmet aratott a korábbi bajnok felett, egy negyedik menetben végrehajtott fojtással feladásra kényszerítve Conort.

A mérkőzés után azonnal verekedésbe keveredett McGregor csapatával, köztük a Bellator MMA korábbi sztárjával, Dillon Danisszal. Nurmagomedovot a UFC tagjai, valamint a biztonságiak és más rendfenntartó erők munkatársai bekerítették, majd kikísérték a helyszínről.

A közösségi médiában azonban új – korábban nem látott – felvételek kerültek elő, amelyeken Nurmagomedov a győzelmet követően leköpi McGregort, valamint pár nem túl kedves szót is odavágott neki.

„Rib*nc. Szétvertelek, rib*nc” – mondta Khabib Nurmagomedov Conor McGregornak.

A továbbiakban sikeresen megvédte a címét Dustin Poirier és Justin Gaethje ellen is, majd édesapja halála után úgy döntött, 29-0-s mérleggel befejezi a karrierjét. McGregor az elmúlt három évben sérülés miatt volt távol, de az év végén szeretne visszatérni, ahol Michael Chandler lehet az ellenfele egy váltósúlyú meccs során.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ