LAS VEGAS, NEVADA - MARCH 13: Bulal Muhammad reacts after he is unable to continue against Leon Edwards of Jamaica due to an accidental eye poke in a welterweight fight during the UFC Fight Night event at UFC APEX on March 13, 2021 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images)

Volkanovski megtippelte a Leon Edwards vs. Belal Muhammad címmérkőzést

A legutóbbi, Colby Covington elleni, meglehetősen félénk teljesítménye után Alexander Volkanovski úgy véli, hogy Leon Edwards elengedi a kezét, amikor szombat este ketrecbe lép.

A manchesteri Co-op Live-ban megrendezésre kerülő UFC 304 főmérkőzésén „Rocky” a váltósúlyú világbajnoki címét teszi kockára az elsőszámú kihívó, Belal Muhammad ellen. Edwards a UFC 278-on Kamaru Usman ellen egy sokkoló fejrúgással vitte vissza az övet az Egyesült Királyságba, amit később megvédett a „nigériai rémálom” ellen egy szórakoztató trilógia-mérkőzésen, mielőtt a fent említett Colby Covington ellen egy kissé ötlettelen, bár sikeres párharcot vívott.

Ezúttal a korábbi pehelysúlyú király, Alexander Volkanovski úgy véli, hogy „Rocky” sokkal inkább elengedi majd a kezét, így a rajongóknak lesz miből lakmározniuk, amikor az Usman elleni háromesélyes meccs óta először lép ketrecbe hazája előtt.

„Szerintem Leon Edwards elfogja engedni a kezeit, ami sokkal veszélyesebbé teszi őt. Leon Edwards nagyon jó. Már csak az edzéseit nézve is, ahogy a párnákat ütögeti. Látszik, hogy van erő a rúgásaiban” – mondta Volkanovski a YouTube-csatornáján közzétett videóban.

A UFC bajnoki öv mellett néhány régóta tartó győzelmi széria lesz a tét ezen az összecsapáson. Edwards az utolsó 12 meccsét megnyerte a Dominic Waters elleni 2016-os győzelméig visszamenőleg. Eközben Belal Muhammad lenyűgöző, kilenc mérkőzésből álló győzelmi sorozatot épített ki az elmúlt öt évben.

A UFC 304 főmérkőzésük egyben visszavágó is lesz, miután az első találkozójuk egy Fight Night rendezvényen a második menet első pillanataiban ért véget egy Edwards által elkövetett véletlen szemszúrás miatt.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ