MIAMI, FLORIDA - MARCH 09: Curtis Blaydes prepares to face Jailton Almeida of Brazil in a heavyweight fight during the UFC 299 event at Kaseya Center on March 09, 2024 in Miami, Florida. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Blaydes szerint az Aspinall elleni meccs az „igazi” övért fog menni

Curtis Blaydes a UFC 304-en az ideiglenes koronáért küzdhet meg a bajnok Tom Aspinall elleni visszavágón, azonban szeretné, ha a rajongók nem csinálnának belőle titkot, hogy a párosítás az igazi övért küzd.

Blaydes, aki jelenleg a negyedik helyen áll a hivatalos nehézsúlyú ranglistán, Manchesterben tér vissza a küzdelmekbe, és a hazai kedvenc, Aspinall ellen lép ketrecbe egy ideiglenes cím visszavágón – ez lesz az első bajnoki küzdelme, mióta nyolc évvel ezelőtt a UFC-ben landolt. Ami Aspinallt illeti, az athertoni mester novemberben, a UFC 295-ön egy rövid határidővel vállalt meccsen szerezte meg az ideiglenes nehézsúlyú címet, amikor első menetben kiütéssel győzött az orosz Sergei Pavlovich ellen.

Az azóta eltelt időben a brit sztár világossá tette, hogy szeretne egy bajnoki csatát Jon Jones ellen, hogy megszerezhesse a nehézsúlyú világbajnoki övet. Azonban Blaydes azt állította, hogy a duó valójában az „igazi” koronáért küzd ezen a hétvégén az „esős városban”.

„Igen, az én fejemben ez az igazi öv. A szememben a (Jon) Jones vs. Stipe (Miocic) párharc csak egy visszavonulási csata. Nem akarok durva lenni, de mindketten egy vagy két meccsre vannak a karrierjük végétől” – mondta Curtis Blaydes az összegyűlt médiának a UFC 304 előtt.

Blaydes állításai a hónap elején tett legutóbbi megjegyzései nyomán hangzottak el, amelyben kifejtette, hogy Jones „okos döntést” hozott azzal, hogy elkerülte az ellene való bajnoki mérkőzést.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ