(Photo by Chris Unger/Zuffa LLC)

Belal Muhammad: „Meg akarom kínozni őt Leon Edwardsot”

A váltósúlyú világbajnoki cím várományosa, Belal Muhammad megfogadta, hogy „megkínozza” a hivatalban lévő bajnok Leon Edwardsot a hétvégi UFC 304-es bajnoki visszavágójukon.

Muhammad, a jelenlegi második számú váltósúlyú kihívó ásodszorra is összecsap a birminghami kedvenc Edwards-szal. Az első párharcuk során Muhammad szemébe nyúlt Edwards, ami végül a második menetben egy hivatalos „No Contest”-et eredményezett.

A legutóbbi 10 mérkőzésén veretlen Illinois-i születésű Muhammad azonban lebecsülte a Team Renegade BJJ és MMA alapemberének, Edwardsnak a képességeit – különösen a kardio tartályát -, és megfogadta, hogy „megkínozza” a címvédőt, amikor vasárnap hajnalban a UFC 304-en találkoznak a ketrecben.

„Meg akarom kínozni őt (Leon Edwardsot)” – mondta Belal Muhammad az összegyűlt médiának a UFC 304 médianapján. „Azt akarom, hogy rájöjjön, mennyivel jobb vagyok nála. Kimegyek oda és dominálni fogok, legyőzöm őt az MMA minden aspektusában. Birkózás, grappling, striking, Jiu-Jitsu, olyan szinten fogom űzni, hogy fel akarja adni. Meg akarom kínozni őt. Azt akarom, hogy eljusson arra a pontra, hogy az edzőire nézzen, akik majd nem tudnak neki mit mondani, és elsétálnak, mert szégyellik magukat.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ