UFC Fight Night: Tom Aspinall v Tybura
LONDON, ENGLAND - JULY 22: Tom Aspinall of England is interviewed after defeating Marcin Tybura of Poland in their heavyweight fight during the UFC Fight Night at The O2 Arena on July 22, 2023 in London, England. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Tom Aspinall nem hajlandó többet kockáztatni

Tom Aspinall csak a Jon Jones vs. Stipe Miocic mérkőzés győztesével fog megküzdeni. Az ideiglenes nehézsúlyú bajnok Aspinall a Co-op Live szombati főmérkőzésén Curtis Blaydes első menetes legyőzésével védte meg övét.

A nehézsúlyú bajnok Jones várhatóan Miocic ellen védi meg az övét legközelebb.

Aspinall nem fog újra harcolni addig, hacsak a vitathatatlan bajnoki öv nem lesz része az egyenletnek, és nem érdekli, hogy a Ciryl Gane vs. Alexander Volkov győztese ellen küzdjön.

„Mint például ki ellen?” – válaszolt Aspinall a UFC 304 mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, amikor megkérdezték tőle, hogy harcolna-e valaki mással. „Nem, Jon Jones vagy Stipe ellen fogok harcolni. Ne becsüljük le Stipe-t és azt, amit tett. Szerintem sokan lenézik őt. Valószínűleg, talán néha engem is, hogy őszinte legyek, bárki is nyeri ezt, én biztosan megküzdök vele legközelebb. Hacsak nem vonulnak vissza mindketten.”

A UFC vezérigazgatójának, Dana White-nak tetszik az ötlet, hogy Aspinall a Jones vs. Miocic meccs tartalékjaként mérlegeljen, és Aspinall gondoskodik róla, hogy ott legyen.

„Novemberben készen fogok állni” – mondta Aspinall. „Szó van novemberről, nem igaz? Beszélnek a novemberi bunyóról. Hol van a bejelentés és a szerződés aláírása? Mert jelenleg nem igazán tudom, hogy hol tart ez. Szóval, készen állok arra, hogy novemberben beugorjak, ha valaki megsérül, ami elég valószínű, legyünk őszinték. Készen fogok állni, haver.”

Aspinall biztos benne, hogy ő az első számú nehézsúlyú, és szeretne egy esélyt, hogy ezt bebizonyítsa.

„Semmi bajom Jon Jones-szal, mint emberrel” – mondta Aspinall. „Szerintem én vagyok a világ legjobb nehézsúlyúja, és ha ő úgy gondolja, hogy ő a világ legjobb nehézsúlyúja, akkor rendezzük le. Ilyen egyszerű. Ez nem rakétatudomány. Két srácról van szó, akik azt állítják, hogy ők a világ legjobbjai. Döntsük el, ilyen egyszerű.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ