LAS VEGAS, NEVADA - MARCH 30: Isaac Cruz (C) poses with s "Pitbull" mask after defeating WBA super lightweight champion Rolando Romero during a title fight at T-Mobile Arena on March 30, 2024 in Las Vegas, Nevada. Cruz took the title by TKO in the eighth round. (Photo by Steve Marcus/Getty Images)

„Készen állsz rá Tank?” – December ideális Isaac Cruz számára

Decemberben lesz három éve, hogy Isaac „Pitbull” Cruz alig több mint egy hónapos határidővel ringbe lépett, és elvállalta élete legnagyobb meccsét a bajnok Gervonta „Tank” Davis ellen, majd egy Rocky-szerű történetben végigverte őt.

Amennyiben Cruz a Los Angeles-i BMO Stadionban legyőzi kihívóját, Jose „Rayo” Valenzuelát, akkor a csillagok egy decemberi, évfordulós visszavágóhoz állhatnak össze a WBA könnyűsúlyú övét birtokló Davisszel.

Az IBF félnehézsúlyú címvédő Vasiliy Lomachenkóval folytatott tárgyalások sikertelennek bizonyultak Davis számára, mivel Lomachenko közölte, hogy az év hátralévő részét kiveszi szabadságnak, hogy visszatérhessen szülőföldjére, a háború sújtotta Ukrajnába a családjához.

A WBC könnyűsúlyú világbajnoki címvédő Shakur Stevenson társmenedzsere a BoxingScene-nek elmondta, hogy Davis képviselői nem voltak hajlandóak tárgyalni egy egyesítő mérkőzésről. Stevenson szóban beleegyezett, hogy a mexikói William Zepeda elleni mérkőzéssel folytatja a karrierjét.

„Pitbull nyitott decemberre” – mondta Cruz tanácsadója, Sean Gibbons. „Szóval miért ne csinálhatnánk meg ismét? Az év bármelyik napján készen áll rá. Te készen állsz rá, Gervonta? Nincs itt semmi probléma.”

Cruz népszerűsége megugrott az első meccs óta, amelyet Davis 115-113, 115-113 és 116-112-es pontozással nyert meg.

„Most a küzdelemre koncentrálok; nagyon tisztelem Valenzuelát” – mondta Cruz a BoxingScene-nek. „Nagyszerű teljesítményt szeretnék nyújtani az embereknek. Ez az egyetlen dolog, amire gondolok. A Davis elleni visszavágóra most nem gondolok. Csak a ’Rayo’ elleni meccsre koncentrálok és izgatott vagyok a szombat miatt. Nagyszerű edzőtáborban volt részem. Készen állok bármilyen küzdelemre.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ