Tony Ferguson UFC 296 Press Conference
LAS VEGAS, NEVADA - DECEMBER 14: Tony Ferguson is seen on stage during the UFC 296 press conference at MGM Grand Garden Arena on December 14, 2023 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Ferguson: „Szeretem a UFC-t, nem akarok egy másik szervezetben harcolni”

Tony Ferguson új életet lát a váltósúlyban a UFC on ABC 7 előtt. Ferguson megpróbálja elkerülni a UFC történetének leghosszabb vereségsorozatát, amikor Michael Chiesa ellen lép ketrecbe az Etihad Arénában.

Ferguson a 2011-es „The Ultimate Fighter” 13. évadának megnyerése óta csak egyszer harcolt 170 fontban, de úgy látja, hogy ez a kategória sokkal természetesebb számára.

Szerinte már a kezdetektől fogva váltósúlyban kellett volna maradnia.

„Nehéznek érzem magam” – mondta Ferguson a UFC on ABC 7 médianapon a riportereknek. „170 font sokkal jobb, mint 155. Nem kell aggódnom amiatt, hogy lefaragjam azt az utolsó pár kilót, ami csodálatos. Erősnek, élesnek és késznek érzem magam.”

Dana White, a UFC vezérigazgatója elmondta, hogy reméli, hogy ez lesz Ferguson utolsó mérkőzése, de „El Cucuy” nem szándékozik a szombati nap után távozni, a jelenlegi hét mérkőzéses vereségsorozata ellenére sem.

„Nos, mi is szeretnénk, hogy Dana sok mindent csináljon. Őszinte leszek vele. A 170 fontnál nem ölöm meg magam, valóban frissebbnek érzem magam. A 155 font közelebb áll a középiskolai birkózósúlyomhoz. Jól érzem magam. Nem érzem úgy, hogy ez lesz az utolsó meccsem. Sok sz*rságokat kell még csinálnom, és ezt is tervezem.”

A 40 éves Ferguson nem kíván az octagonon kívül harcolni, és reméli, hogy a UFC marad az otthona.

„Szeretem a UFC-t, és itt fogok maradni. Hét vereségem van, de ki kap egy nyolcadik esélyt rajtam kívül? Ezt a jogot ki kell érdemelni. A lehető legjobb teljesítményt akarom nyújtani, hogy megőrizhessem itt a helyem. Itt akarok lenni. Nem akarok egy másik szervezetben harcolni. Hova a f*szba menjek? A BKFC-hez? Nem, nem akarom ezt a sz*rt csinálni.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ