NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 05: Canelo Alvarez attends the Canelo Alvarez and Edgar Berlanga press conference on August 05, 2024 in New York City. (Photo by Johnny Nunez/WireImage)

Canelo Alvarez „nem törődik” a szeptember 14-i rivális UFC eseménnyel: „Nincs semmilyen ajánlatom”

Turki Alalshikh, a szaúd-arábiai General Entertainment Authority elnöke azt állítja, hogy ajánlatot tett Canelo Alvareznek, hogy Terence Crawforddal csapjon össze a boksz két legjobbjának szupermeccsén.

Canelo azonban vitatta ezt az ötletet, mondván, hogy az ajánlat még nem jutott el hozzá.

„Nincs semmilyen ajánlatom” – mondta Canelo a szeptember 14-i, Edgar Berlanga elleni szuperközépsúlyú bajnoki mérkőzését népszerűsítő sajtótájékoztatót követően. „Nézze, 100 százalékban erre a meccsre koncentrálok, aztán majd meglátjuk.”

A Canelo-Berlanga mérkőzésre a Las Vegas-i T-Mobile Arénában kerül sor a PBC Pay-Per-View Prime-on a mexikói függetlenség napjának hétvégéjén. Crawford nemrégiben negyedik súlycsoportban is bajnok tudott lenni, amikor nagyváltósúlyban debütálva letaszította trónjáról a WBA bajnok Israil Madimovot.

Canelo-Berlanga szeptember 14-én csap össze és küzd meg a figyelemért a UFC 306-al, amely ugyanezen a napon lesz. A 34 éves Canelo elmondta, hogy nem aggódik a „párharc” miatt.

„Szeretek a mexikói függetlenség napján bokszolni. Szóval nem érdekel, hogy ki is lesz ott.”

A hétfői sajtótájékoztatót követő összecsapás során Berlanga odahajolt, és úgy tűnt, mintha egy privát üzenetet súgott volna Canelo fülébe. Canelo arckifejezése nem változott, miközben Berlanga mormogása kissé élénkebbé vált.

„Nem igazán értem, hogy mit mondott” – mondta Canelo a riporterek nevetése közepette. „Azt mondta, hogy ‘Valami mást fogsz látni’.”

Canelo lerázta magáról a kritikákat, amit azért kapott, mert nem állt ki olyan bunyósokkal, mint David Benavidez, vagy mint David Morrell.

„Mindenki velem akar szembenézni. Mindenki rólam beszél. Ez jó.”

Az IBF megfosztotta Canelót a szuperközépsúlyú címétől és a vitathatatlan státuszától, amikor úgy döntött, hogy Berlanga ellen lép ringbe a William Scull elleni, régóta esedékes kötelező címvédése helyett. Canelo nem úgy tűnt, hogy zavarta volna az IBF lépése.

„Nem tartom sokra ezt a döntést” – mondta spanyolul.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ