LOS ANGELES, CALIFORNIA - AUGUST 03: Jared Anderson (white and blue shorts) and Martin Bakole (tartan shorts) fight during their NABF WBO International Heavyweight Title Contest at BMO Stadium on August 3, 2024 in Los Angeles, California. (Photo by Mark Robinson/Matchroom Boxing/Getty Images)

Chisora mentőövet dob az első vereségét elszenvedő Andersonnak

Íme, hogyan tud talpra állni az amerikai a brit nehézsúlyú szerint. A közel 20 éves profi karrierje során Derek Chisora sok mindent látott már az ökölvívásban.

Így miután szemtanúja volt annak, hogy Jared Anderson nemrégiben elszenvedte első profi vereségét Martin Bakole ellen, Chisora azt szeretné, ha az amerikai nehézsúlyú tudná, hogy vissza tud pattanni a megsemmisítő vereségből, amely során háromszor is padlóra került a lesújtó ötödik menetes TKO előtt.

„Vissza tud-e térni? Szerintem igen. Csak az edzőjét kell lecserélnie – ennyi. Nem tudom, miért gondolják az emberek mindig azt, hogy ha elveszítesz egy meccset, akkor vége a karrierednek. Ez csak egy visszaesés” – mondta Chisora nemrég a Seconds Outnak.

Ekkor Chisora még azt is felajánlotta, hogy felállít egy tervet a 24 éves Anderson számára, amit követve újra pályára állíthatja a karrierjét.

„Visszatérhet egy 10 menetes meccsen. Még mindig ott van benne, tesó. Megküzdhet Gerald Washingtonnal. Ha nagy kockázatot akar vállalni, akkor Deontay Wilderrel Vegasban, majd utána Andy Ruiz ellen. Annyi nagy meccs vár rá. Visszatérhet, tesó.”

Chisora, akinek a karrierje az utóbbi időben újjáéledt, miután két nagy meccset nyert, köztük egy Joe Joyce ellenit, még azt is felajánlotta Andersonnak, hogy töltsön vele egy kis időt.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ