Getty Images

Az Anthony Joshua meccs, aminek Eddie Hearn szerint meg kell történnie

A Matchroom Boxing promótere a sportág történetének legnagyobb mérkőzésének nevezi. Anthony Joshua háromszoros nehézsúlyú világbajnokká szeretne válni szeptember 21-én, amikor az IBF bajnok Daniel Dubois ellen lép ringbe.

A Matchroom Boxing promótere, Eddie Hearn az iFL TV-vel nemrégiben folytatott beszélgetésében elismerte, hogy bár AJ a mérkőzés favoritja, Dubois nagyon is veszélyes, mivel elképesztő ütőerővel rendelkezik.

Ennek ellenére van egy mérkőzés, ami továbbra is elkerüli Joshuát, aminek Hearn szerint meg kell történnie.

„Mindig magunkba fogunk rúgni, ha nem jön össze a [Tyson] Fury vs. AJ. Kétség sem fér hozzá, ha a Riyadh [Szezon] és Őexcellenciája itt lett volna már két éve, akkor az AJ-Fury meccs megtörtént volna. Nem jött össze, és most két mega meccs következik.”

Az első természetesen Joshua és Dubois, akik szeptember 21-én csapnak össze. A második mega meccs, amire Hearn utal, a pontosan három hónappal későbbi Oleksandr Usyk-Fury visszavágó. Hearn mérlegelte az összes forgatókönyvet, függetlenül attól, hogy az egyes mérkőzések hogyan alakulnak.

„Ha mindkét srác (Joshua és Fury) megnyeri a saját meccsét, akkor a sportág történetének legnagyobb párharcát kapjuk. Ha nem nyernek, akkor egy mega meccs lesz. El tudod képzelni, hogy AJ megnyeri a nehézsúlyú világbajnoki címet, Fury pedig veszít? Fury kihívhatja AJ-t a nehézsúlyú világbajnoki címért. Ha Fury nyer és AJ veszít, AJ kihívhatja az egyesített nehézsúlyú világbajnoki címért. És ha AJ és Fury is nyer, akkor ők ketten megküzdhetnek a vitathatatlan nehézsúlyú világbajnoki koronáért. Ha mindketten veszítenek, akkor harcolhatnak a dicsőségért. Ez egy hatalmas lehetőség.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ