(Photo by Steven Paston/PA Images via Getty Images)

Lawrence Okolie megnevezte a korábbi nehézsúlyú bajnokot, aki „fantasztikus” bridgersúlyú ellenfél lenne

Lawrence Okolie szívesen látná Deontay Wildert a bridgersúlyban, és szerinte a meccsük hatalmasat szólna.

Okolie a viszonylag új súlycsoportban úgy nyerte meg a WBC címét, hogy májusban az első menetben legyőzte Łukasz Różańskit, így a londoni születésű bunyós a WBO cirkálósúlyú címe után kétsúlyú bajnokká vált.

A 31 éves bunyós még nem jelentette be a következő lépését, de úgy véli, hogy a korábbi WBC nehézsúlyú bajnok Wildernek jót tenne egy váltás bridgersúlyba, és egy szórakoztató potenciális mérkőzést képzel el kettejük között.

„Fantasztikus lenne. Jól teljesítene ebben a súlyban, mert szerintem az utóbbi időben elvesztett meccseinek többsége azért volt, mert a bunyósok egyszerűen túl nagyok voltak. Amikor olyanokkal bokszol, mint Tyson Fury és Zhilei Zhang, akik több kilóval is nehezebbek nála, akkor mintha nem lenne meg az a robbanóerő. Ha kisebb lenne közöttük a különbség, akkor az nem olyan rossz, de itt sokról van szó, és ilyenkor már meglátszik a súlykülönbség, főleg az ütésekben mutatkoznak meg. Nagyszerű meccset vívhatnánk, a neve még mindig a régi, az egyik legfélelmetesebb ütő – Deontay Wilder. Ha Wilder ellen bokszolhatnék, mondhatnék bármit, egy kicsit aggódnék, és azt mondanám, hogy oké, lássuk, milyen az ereje. Ez egy nagyszerű meccs lehetne” – mondta Okolie a Betwaynek.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ