UFC 290: Whittaker v Dricus Du Plessis
LAS VEGAS, NEVADA - JULY 08: Dricus Du Plessis of South Africa reacts after his knockout victory over Robert Whittaker of New Zealand in a middleweight fight during the UFC 290 event at T-Mobile Arena on July 08, 2023 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Cooper Neill/Zuffa LLC via Getty Images)

Dricus Du Plessis edzője reméli, hogy decemberben összejöhet az Alex Pereira elleni meccs

Dricus Du Plessis edzője nagyon örülne az Alex Pereira elleni meccset, de félnehézsúlyban. A középsúlyú bajnok Du Plessis megszerezte első címvédését, amikor az ausztráliai Perthben, a RAC Arénában megrendezett UFC 305 főmérkőzésük 4. menetében legyőzte Israel Adesanyát.

A félnehézsúlyú bajnok Pereira kijelentette, hogy még egyszer visszalépne középsúlyba, hogy kihívja Du Plessist, de Morne Visser vezetőedző inkább azt szeretné, hogy Du Plessis lépjen feljebb, hogy esélye legyen kétsúlycsoportos bajnoknak lenni.

Pereira jelenleg a tervek szerint megvédi címét Khalil Rountree ellen a UFC 307 főmérkőzésén, október 5-én Salt Lake Cityben.

„Nem, nem fogom megadni neki az örömöt, hogy lejöjjön középsúlyba. Nem akarjuk azt hallgatni, hogy kénytelen volt lejönni, fáradt volt, meg ilyesmi. Szóval nem, mi megyünk feljebb. Biztos vagyok benne, hogy a UFC-nek nem lesz ezzel semmi baja. Tudom, hogy Dricus képes rá és versenyképes lesz. Októberben bunyózik, szóval nagyon remélem, hogy a UFC áldását adja erre a meccsre decemberben. Amint lehet” – mondta Visser a Submission Radio-nak.

Visser biztosított mindenkit arról, hogy ha a UFC felajánlja a meccset, akkor azonnal elfogadják.

„Kizárt dolog, hogy elsétáljunk, ha a UFC felkér minket egy ilyen meccsre. Néhányszor kritizáltak minket, hogy Dricus nemet mondott a múltban a sérülései miatt. Ennek a meccsnek (Adesanya ellen) már korábban meg kellett volna történnie. Örülök, hogy nem így történt, mert biztos vagyok benne, hogy Izzy megváltoztatta az egész meccstervét, így ez egy igazságos küzdelem volt.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ