Carmen Mandato/Getty Images

Strickland: „Emlékszem, láttam Alexet az utolsó középsúlyú meccsén, olyan volt, mint egy élőhalott”

Sean Strickland reagált a lehetséges Alex Pereira vs. Dricus du Plessis mérkőzésre. A korábbi UFC középsúlyú bajnok Sean Strickland lesz a következő a sorban, aki megküzdhet Dricus du Plessis ellen – legalábbis a UFC elnöke, Dana White szerint.

De mindez megváltozhat, ha a UFC úgy dönt, hogy a félnehézsúlyú bajnok Alex Pereira előrébb való a sorban.

Ha ez a mérkőzés végül mégis megtörténik, Strickland mérlegelt, hogy szerinte minek kellene történnie a két bajnok között.

„Mint váltósúlyú, aki felment középsúlyba, ha egyszer megszokod ezt a súlycsoportot, a gondolat, hogy visszamész lefelé, szánalmasan hangzik. Alexnek a hét bármelyik napján félnehézsúlyban kellene küzdenie vele. Ott tud százszázalékos lenni. De tudod, Alexnek nagy meccse lesz [Khalil] Rountree ellen. Szerintem az egy nagyon jó meccs lesz Alex számára” – mondta Strickland az ESPN-nek egy nemrég adott interjúban.

Pereira a tervek szerint októberben küzd meg Khalil Rountree ellen, hogy megvédje félnehézsúlyú bajnoki címét. Strickland szerint nem jó ötlet Pereira számára a középsúlyba való visszatérés.

„Emlékszem, láttam Alexet az utolsó középsúlyú meccsén hátul a szobában, és haver, úgy nézett ki, mint egy élőhalott. Odamentem hozzá köszönni, és haver, olyan volt, mint egy halott. Olyannyira, hogy azt mondtam: ‘Ember, ez nem tesz jót neked, haver. Menj feljebb.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ