MEXICO CITY, MEXICO - AUGUST 24: Floyd Mayweather Jr. walks before his exhibition fight against John Gotti III, at Arena CDMX, in Mexico City, Mexico on August 24, 2024. (Photo by Daniel Cardenas/Anadolu via Getty Images)

A Mayweather Gotti III visszavágója újabb komédiába torkollik

Floyd Mayweather John Gotti III elleni visszavágója ismét komédiába torkollott, amikor a mérkőzés közepén lecserélték a bírót.

Tavaly nyáron Mayweather és a hírhedt New York-i gengszterfőnök, John Gotti unokája közötti bemutatómérkőzés egy totális verekedésbe torkollott. Gotti III-at diszkvalifikálták fogdosás és trash-talking miatt, mielőtt a ringben közelharc tört ki, ami a több mint 12 hónapja készülő visszavágóhoz vezetett. A mexikói visszavágó mindössze két menet után úgy tűnt, hogy ugyanúgy végződik.

A 47 éves Mayweather egy teljesen legálisnak tűnő horgot ütött a 31 éves Gottira, amit a bíró szabálytalannak ítélt. A ringben viták törtek ki, Mayweather pedig dühösen követelte, hogy a bíró tűnjön el az útjából, hogy tovább bokszolhasson. A két sarok ezután úgy tűnt, hogy ismét egymásnak feszül. De hirtelen folytatódott az ökölvívás, de egy teljesen más bíróval.

A küzdelem nyolc meneten keresztül végig ment, és nagyrészt egyoldalú volt a párharc. Mayweather megvillantotta tudását, de ez csak árnyéka volt korábbi önmagának. A bokszlegenda régi barátja Gotti apjának, a Gambino bűncsalád egykori színész-főnökének, akit rettegett apja tett híressé. Mayweather és Gotti III a mérkőzés után megölelték egymást, mielőtt a 62 éves mexikói ikon, Julio Cesar Chavez belépett a ringbe.

havez úgy tűnt, hogy maga is bemutató mérkőzést szeretne Mayweather ellen, aki így válaszolt: „Ő már idősebb, és ha egy bemutatómérkőzést vívnék vele, az nem mutatna jól a részemről. Egyengette az utat előttem, és nagyon sokat tesz a bokszsportért és az őt követő összes fiatal mexikói ökölvívóért. Minden idők egyik legjobb bunyósa.”

Mayweather hivatalosan 2017-ben vonult vissza, miután legyőzte a 36 éves UFC-szupersztárt, Conor McGregort, de továbbra is bokszol bemutatómérkőzéseken. Sőt, a Gotti elleni visszavágó előtt elárulta, hogy van egy szerződése, hogy még legalább háromszor bokszoljon.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ