NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 05: Canelo Alvarez attends the Canelo Alvarez and Edgar Berlanga press conference on August 05, 2024 in New York City. (Photo by Johnny Nunez/WireImage)

Canelo megbánta a Bivol elleni sorsdöntő estét: „Csak miatta mennék fel félnehézsúlyba ismét”

A mexikói szuperközépsúlyú bajnok kiemelte, hogy félnehézsúlyban az egyetlen ellenfél, aki érdekli, az az orosz félnehézsúlyú bajnok.

Canelo Alvarez elismerte, hogy még mindig ott van benne a Dmitry Bivol elleni vereség. A mexikói bajnok jelenleg a Puerto Ricó-i Edgar Berlanga ellen készül kockára tenni a szuperközépsúlyú öveit. Felidézte, hogy 2022-ben ki okozta neki egész pályafutása második vereségét, és hogy ő az egyetlen harcos, aki ellen újra megmérkőzne félnehézsúlyban.

Az ESPN-nek és a Pound 4 Pound Show podcastnek adott interjúkban a guadalajarai bunyós elismerte, hogy azon a 2022. május 7-i estén nem teljes erőbedobással küzdött, és szeretne egy esélyt arra, hogy bebizonyítsa, jobb, mint az orosz WBA félnehézsúlyú bajnoka, mivel ez volt az egyetlen olyan mérkőzés, amelyen nem volt elégedett a teljesítményével. Canelo kifejtette, hogy soha nem számított arra, hogy Bivol ennyire megnehezíti a dolgát, olyannyira, hogy végül egyhangú pontozással legyőzte őt.

„Mindenről lemaradtam. Ötven százalékos teljesítményt nyújtottam. Nem, nem keresek kifogásokat, távolról sem, (ezek) olyan dolgok, amelyek megtörténtek, de szívesen megismételném. Az egyetlen meccs, amit félnehézsúlyban elvállalnék, az ismét Bivol ellen lenne. Ez az egyetlen, amiért felmennék ismét oda.”

Canelo azonban arra is figyelmeztetett, hogy ennek a meccsnek az a feltétele, hogy Bivol legyen a félnehézsúlyúak vitathatatlan bajnoka, azaz, hogy legyőzze Artur Beterbievet, az október 12-re átütemezett mérkőzésen a szaúd-arábiai Kingdom Arénában.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ