MIAMI, FLORIDA - MARCH 09: Gilbert Burns of Brazil has his hands wrapped prior to his fight during the UFC 299 event at Kaseya Center on March 09, 2024 in Miami, Florida. (Photo by Mike Roach/Zuffa LLC via Getty Images)

Burns szerint őrültség, amit Chandler tesz McGregorért: „Soha nem várnék ilyen sokáig egyetlen ellenfélre sem”

Gilbert Burns azt állította, hogy „őrület”, hogy csapattársa, Michael Chandler ilyen sokáig marad távol a meccsektől, különösen, hogy egy Conor McGregorral szembeni mérkőzés idén eddig nem jött össze.

Burns, a jelenlegi hatodik helyen álló váltósúlyú kihívó márciusban, a UFC 299-en szerepelt, ahol a harmadik menetben vereséget szenvedett a feltörekvő ausztrál, Jack Della Maddalena-tól. Chandler esetében a Kill Cliff FC alapembere az elmúlt két évben nem harcolt, legutóbbi párharca egy vereség volt Dustin Poirier ellen. Az azóta eltelt időben pedig hiába hajszolt egy McGregorral vívott csatát, a UFC 303-on úgy volt összecsapnak, azonban egy lábujjsérülés miatt McGregor visszalépett.

Mivel Chandler még mindig reménykedik abban, hogy még az év vége előtt – esetleg a decemberi UFC 310-en – megmérkőzik McGregorral váltósúlyban, Chandlert edzőtársa, Burns „őrültnek” bélyegezte, amiért még mindig üldözi ezt a meccset.

„Soha nem várnék ilyen sokáig egyetlen ellenfélre sem. Különösen ebben a korban. Ő (Michael Chandler) is most töltötte be a 38. életévét. Soha nem várnék két évet. Ez őrültség. Még ha Conor McGregorról van is szó, nem érdekel. Soha nem várnék. Már most is mennyi időt elpazarolt. Mostmár decemberig várnék csak, ha megjelenik a fickó, akkor oké, ha nem, akkor ideje továbblépni” – mondta Gilbert Burns az MMA Fightingnak egy nemrég adott interjú során.

A tervek szerint Burns még ebben az évben visszatér a UFC Vegas 97-en, ahol egy szeptemberi meccsen Sean Bradyvel csap össze.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ