UFC 254: Khabib v Gaethje
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - OCTOBER 25: Khabib Nurmagomedov of Russia stands in his corner prior to his lightweight title bout against Justin Gaethje during the UFC 254 event on October 25, 2020 on UFC Fight Island, Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images)

Khabib Nurmagomedov szomorú, hogy végül sosem harcolt ellene

Khabib Nurmagomedov sajnálja, hogy soha nem küzdött meg Tony Fergusonnal.

Egyszer volt, hol nem volt, amikor „El Cucuy” hihetetlen 12 meccses győzelmi sorozatban volt könnyűsúlyban, nem kevesebb, mint öt alkalommal került szembe Nurmagomedovval. A két harcos felváltva lépett vissza Nurmagomedovval. A két harcos felváltva lépett vissza sérülések és súlycsökkentési problémák miatt, mielőtt a végső szög a koporsóba került 2020-ban, amikor a UFC utolsó próbálkozását lefújták a COVID-19 járvány miatt.

Az Inspire Me Podcastban való megjelenése során Nurmagomedov visszatekintett a soha meg nem történt küzdelemre, és bevallotta, hogy szomorú, hogy végül nem kapott lehetőséget arra, hogy küzdjön az octagonban „El Cucuy” ellen.

„Egy kicsit szomorú vagyok” – árulta el Nurmagomedov.

Ami azt illeti, hogyan alakult volna a mérkőzésük, ‘The Eagle’ úgy véli, Fergusonnak lett volna egy ütés esélye, de ennyi.

„A stílusom veszélyesebb neki, nincs birkózása, grapplingje, szóval mit tudna velem kezdeni? Hogyan fog megállítani engem? Az egyetlen esélye, egy szerencsés ütés.”

Tony Ferguson jelenleg nyolc mérkőzéses vereség sorozatban van, ami 2020 májusára nyúlik vissza, egy hónappal azután, hogy a legutóbbi próbálkozása Nurmagomedov ellen meghiúsult. Ezalatt olyan könnyűsúlyú sztárokkal szemben szenvedett vereséget, mint Justin Gaethje, Charles Oliveira, Michael Chandler, Nate Diaz és Paddy Pimblett. Legutóbbi veresége, egy első menetes submission Michael Chiesától.

Mindenki arra számított, hogy Ferguson a mérkőzést követően végleg leteszi a kesztyűt és befejezi a karrierjét, de „El Cucuy” továbbra is nyitva hagyta az ajtót egy újabb küzdelemre, még akkor is, ha az azt jelentené, hogy távoznia kell a UFC-től.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ