Photos from Esther Lin & Ryan Hafey/Premier Boxing Champions)

Canelo Alvarez: „Nem mondom, hogy a Terence Crawford elleni meccs nem jöhet létre”

Egyszerű kérésnek tűnhet, de ez sokkal több annál, a WBO elrendelte, hogy a nagyváltósúlyú bajnok Sebastian Fundora lépjen ringbe az interim öv birtokosa, Terence Crawford ellen.

A BoxingScene-nek percekkel a végzés megszületése után adott beszélgetésben Fundora promótere, Sampson Lewkowicz elmondta, hogy meggyőződése, hogy a 30 napos határidő a megegyezésre valójában kevesebb, mint 15 napos határidő, mert Lewkowicz meg van győződve arról, hogy Crawfordnak még mindig tervei vannak egy Saul „Canelo” Alvarez elleni mérkőzéssel.

Alvarez szeptember 14-én védheti meg a három övét szuperközépsúlyban a veretlen Edgar Berlanga ellen, és Lewkowicz úgy véli, hogy Crawford csak akkor fordul Fundora felé, ha úgy érzi, hogy az esélye a jövedelmező összecsapásra elszállt.

„Egy ajánlatra várok, és biztos vagyok benne, hogy 14-e előtt nem fog érkezni semmi. Itt az ideje megtudni, hogy Crawford a pénzért vagy címekért akar harcolni. Úgy gondolom, hogy a pénzt akarja. Crawford mindent meg fog tenni azért, hogy Canelo ellen küzdjön, és [a csapata] nem fog felhívni engem, amíg a meccs le nem zajlik.”

Alvarez azt mondta a BoxingScene-nek, hogy nem vett részt semmilyen beszélgetésben egy Crawford-meccsről. De ez nem azt jelenti, hogy a jövőben ne kerülhetne rá sor.

„Nem azt mondom, hogy ez a meccs nem jöhet létre. Az a végzés nem számít.”

Ha megvárjuk, hogy az Alvarez-Berlanga mérkőzés befejeződjön, akkor a Crawford-Fundora felek kevesebb, mint két hetet kapnának arra, hogy megegyezzenek, mielőtt a pénztárca-ajánlási folyamat elindul. A szakmában kételkednek azzal kapcsolatban, hogy a Fundora-Crawford meccs valaha is létrejön-e.

Arra a kérdésre, hogy Fundora hogyan reagált a WBO utasítására, Lewkowicz azt mondta: „Leszarja. Bárkivel megküzd.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ