UFC Fight Night: Yan vs Dvalishvili
LAS VEGAS, NEVADA - MARCH 11: Merab Dvalishvili of Georgia reacts after the conclusion of his bantamweight fight against Petr Yan of Russia during the UFC Fight Night event at The Theater at Virgin Hotels Las Vegas on March 11, 2023 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Merab Dvalishvili a posztolt videóiról: „Nem bánok semmit”

Merab Dvalishvilit nem zavarja, hogy Dana White „hülyének” nevezte őt, amiért megosztotta azokat a felvételeket, amelyeken a szeme körüli sérülést összevarrták néhány héttel az UFC 306-os címmeccse előtt.

Dvalishvili nagyjából három héttel azelőtt szenvedett egy olyan sérülést, amely több öltést igényelt. Szeptember 14-én pedig a Las Vegas-i Sphere-ben kihívja Sean O’Malley-t a harmatsúlyú bajnoki övért.

White szinte hisztizett, amikor meglátta Dvalishvili felvételeit, és nem értette, miért teszi a sérülését célponttá O’Malley számára, ilyen közel a bajnoki meccsükhöz. Az MMA közösségben rengetegen ugyanezt a kritikát fogalmazták meg, de Dvalishvilit egyik sem zavarta.

„Soha nem bántam meg, amit tettem. Mindent közzéteszek a közösségi médiában. Nem volt nagy ügy, mert több mint három hetem volt a meccsig, amikor történt az incidens, és tudom, hogy öt nap alatt simán meggyógyulok. Ez nem befolyásolta az edzésemet, sem a sparringjaimat, semmit. Mint látjátok, meggyógyultam. Minden rendben van. Természetesen nem akarom feldühíteni Dana White-ot és a UFC-t, vagy ilyesmit tenni. De nagyon nyugodt és laza voltam, mert nem volt nagy ügy. Nem bántam meg semmit. Ez vagyok én. Ezért vagyok bunyós” – mondta Dvalishvili az MMA Junkie-nak.

A következő héten, miután posztolta, hogy összevarrták, Dvalishvili egy másik videót osztott meg, amelyben egy túlméretezett ollóval távolította el a saját varratait. White ismét reagált, és azon tűnődött, hogy a grúz csak szórakozik-e vele.

Dvalishvili, aki a videón Dana White Contender Series pólóját viselte, elmagyarázta, mi történt, és elmondta, hogy nem a UFC vezérigazgatóját akarta trollkodni.

„Mindig így csinálom. Saját magamnak szedem ki az öltéseket. Ez normális számomra. Később rájöttem, hogy ez egy nagy olló, de eleinte egy késsel próbáltam kiszedni a varratokat. De a kés nem volt jó és nagyon fájdalmas is volt, ezért döntöttem az olló mellett. Sajnálom, hogy nincs kis ollóm. Nem is tudom. Mindegy.”

Végső soron Dvalishvili megérti a UFC aggodalmát, hogy azt hitték a fő eseményük veszélybe kerülhet, de szerintem nem kell aggódni, nem fog könnyen szétnyílni a sebe. Sőt, úgy gondolja, hogy a történet csak még izgalmasabbá tette az O’Malley elleni leszámolást.

„Megértem, de ahogy mondtam, ez vagyok én. Most már mindenki tudja, hogy minden rendben van. De ebből valami jó is kisült, több ember is elkezdett pánikolni, így sokak figyelmét a harcunkra irányítottuk.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ