kingryan/Instagram

Garcia úgy véli, Crawford Spence-en kívül nem vert meg senki nagy nevet: „Egy túlértékelt csöves!”

Ryan Garcia leszólta Terrence Crawfordot, amiért túl van értékelve és nagyon kevés színvonalas ellenféllel találkozott a ringben.

Annak ellenére, hogy Crawford már négy súlycsoportban is bajnok tudott lenni karrierje során, Garcia nem hajlandó megadni neki azt a tiszteletet, amit látszólag megérdemelne.

Garcia úgy véli, hogy Crawford – aki jelenleg a WBA nagyváltósúlyú bajnoki címét birtokolja – mindössze egyetlen hiteles ellenféllel találkozott pályafutása során.

„Terence Crawford igazából senkit sem vert még meg Errol Spence-en kívül, aki egy autóbaleseten esett át. Mondj egy olyan fickót, akit Spence-en kívül legyőzött és ismert. Nincs ilyen. Crawford egy túlértékelt csöves” – mondta Garcia a Say Cheese TV-nek adott interjújában, utalva Spence 2022 decemberében történt súlyos autóbalesetére.

A 26 éves Garcia jelenleg egyéves eltiltását tölti, mert pozitív lett a tesztje ostarine-ra – egy teljesítménynövelő szerre – a Devin Haney elleni egyhangú döntéssel elért győzelme után. A New York-i Atlétikai Bizottság ezt követően a mérkőzés eredményét no contestre változtatta, és arra kötelezte Garciát, hogy 2025 áprilisáig ne térjen vissza a ringbe. Garcia karrierje egyetlen vereségét 2023 áprilisában szenvedte el Gervonta „Tank” Davis ellen. Visszatérésekor Garcia december 2-án nyolc menetben legyőzte Oscar Duarte Juradót, majd négy hónappal később Haney ellen lépett ringbe. A Haney elleni meccs körüli és azóta is tartó viselkedése miatt egyesek megkérdőjelezik a mentális egészségét.

Garcia mérlegeli a lehetséges visszatérési lehetőségeket, és hajlandó felvenni a harcot Crawforddal, hogy bizonyítson. Eközben Crawfordot nemrég a WBA nagyváltósúlyú övét is megszerezte, amikor pontozásos győzelmet aratott az üzbég Israil Madrimov felett. Crawford előtte váltósúlyban vitathatatlan bajnok lett. Garcia mindezen eredmények ellenére Crawfordot unalmasnak nevezte.

„Kurvára béna vagy, tesó. Mindenki pénzét pazarolod, nem vagy szórakoztató, kurva unalmas vagy! Gyere be hozzám a ringbe, ha azt hiszed, hogy hülyeségeket beszélek!”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ