Getty Images

Canelo figyelmezteti Edgar Berlangát: „Nyolc menetben kiütöm”

Saul „Canelo” Alvarez hamarosan visszatér a ringbe, ahol megvédheti szuperközépsúlyú címeit Edgar Berlanga ellen, a szeptember 14-én Las Vegasban megrendezésre kerülő mérkőzésen.

A mexikói szünetet tartott a felkészülésben, és a Los Angeles-i Coliseumba utazott, ahol a mexikói válogatottnak szurkolt az Új-Zéland elleni barátságos mérkőzésen. A kezdő sípszó előtt Canelo beszélt a TUDN-nak, ahol kemény figyelmeztetést intézett Berlangához, a Mexikó és Puerto Rico közötti rivalizálás újabb részében.

A Berlangának szóló figyelmeztetés ellenére Canelo kiemelte a Puerto Ricó-i kvalitásait, akire már teljes mértékben felkészült.

„Ő egy fiatal, veszélyes bunyós, de ez nem újdonság számomra, mindent megtapasztaltam már a bokszban. Jó és erős bokszoló, felkészültem rá, készen állunk, és szombaton egy nagyszerű mérkőzést láthatnak majd a nézők.”

Canelo, aki negyedszer fog Puerto Ricó-i ellenféllel szembenézni, elmondta, hogy úgy készült erre a mérkőzésre, mintha először lépne ringbe.

„Szeretem, amit csinálok, nagyon élvezem, imádok bokszolni. Jól érzem magam, jobban, mint valaha, a legjobb formámban vagyok, és élvezni fogom a küzdelem minden percét.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ