Boxing In Bournemouth - Lawrence Okolie v Chris Billam-Smith
BOURNEMOUTH, ENGLAND - MAY 27: Chris Billam-Smith celebrates victory following their WBO World Cruiserweight championship fight against Lawrence Okolie at Vitality Stadium on May 27, 2023 in Bournemouth, England. (Photo by Luke Walker/Getty Images)

Egy remek címegyesítő mérkőzés is rákerült a „Latino Night” kártyájára

A mexikói Gilberto „Zurdo” Ramirez és az angol Chris Billam-Smith cirkálósúlyú címegyesítő mérkőzésen találkozik november 16-án a szaúd-arábiai Rijádban.

Az összecsapás az Oscar De La Hoya féle Golden Boy által szervezett ötmeccses Riyadh Season „Latino Night” kártyáján lesz.

Turki Alalshikh, a szaúd-arábiai Általános Szórakoztatási Hatóság elnöke elmondta, hogy az eseményt világszerte ingyenesen közvetítik, bár részleteket nem árultak el.

„Ez a kártya a legjobb latin-amerikai bunyósokat vonultatja fel, és folytatja azon törekvésünket, hogy csúcsszínvonalú bokszeseményeket biztosítsunk, és a rajongóknak világszerte olyan mérkőzéseket adjunk, amelyeket látni akarnak” – mondta Alalshikh.

Ramirez márciusban Arsen Goulamirian ellen nyerte meg pontozással a WBA cirkálósúlyú címet. A 34 éves Billam-Smith 2023 májusában szerezte meg a WBO övet, amikor Lawrence Okolie ellen nyert. Azóta két sikeres címvédésen van túl.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ