BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - AUGUST 6: Canelo Alvarez and Edgar Berlanga hold press conference at the Beverly Hills Hotel in Los Angeles, California, United States on August 6, 2024. (Photo by Tayfun Coskun/Anadolu via Getty Images)

Berlanga a hatodik menetben végezne Canelóval

A szuperközépsúlyú bajnok Saul „Canelo” Alvarez azt jósolta, hogy a Las Vegas-i T-Mobile Arénában nyolc vagy annál kevesebb menet alatt végez kihívójával, Edgar Berlangát. Berlanga ezért úgy döntött, hogy kettővel hamarabb befejezi.

„A hatodik menetben ki fogom ütni” – mondta a brooklyni születésű Puerto Ricó-i, aki 22-0-s, 17 KO-s mérleggel vág neki pályafutása messze legnagyobb meccsének. „Azt mondta, hogy a nyolcadikban elkap. Én a hatodikban. Háború lesz. Ez bekerül a történelemkönyvekbe. Ami a Canelo csapatot illeti, mindig is tiszteltük azért, amit elért a ringben, de szombaton megküzdünk egymással. Mindketten azért megyünk, hogy fájdalmat okozzunk a másiknak.”

Berlanga kis vitába kezdett a tömeggel, amelynek többsége Canelo szurkolónak tűnt.

„Minden gyűlölködő, én is szeretlek titeket. Nagyszerűségre sarkalltok. Imádom ezt az energiát. Ez olyan, mint egy koncert, mint a WWE, kivéve, hogy az életünkért küzdünk, és show-t kell nyújtanunk. Ha nincsenek szurkolók, nincs show. Képzeld el, hogy van egy olyan stadion, mint a T-Mobile, ahol nincsenek szurkolók. Szükséged van a rajongókra, erre az energiára.”

Természetesen Alvarez már sokszor állt ilyen színpadon az elmúlt több mint egy évtizedben, de Berlanga mégis felháborodott azon a gondolaton, hogy ez a kihívás talán túl korán jött számára.

„Több mint 20 éve vagyok ebben a játékban. Valami különleges fog történni ezen a hétvégén. Hatvanvalahány meccse van, tehát hatvanvalahány edzőtábora. Ő is kopik, öregszik. Nem lesz fiatalabb.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ