Cris Esqueda / Golden Boy Promotions

Ryan Garcia már most tudja, kivel akar áprilisban bokszolni

Ryan Garcia a közösségi médián keresztül jelezte bokszolói visszatérését és következő ellenfelét. Úgy tűnik, hogy Ryan Garcia már a visszatérését tervezi a ringbe, ha hihetünk a közösségi médiájának.

Garcia a Devin Haney elleni áprilisi összecsapása óta nem bokszolt, amelyet többségi döntéssel megnyert. Ezt a párharcot azonban azóta no contestre változtatták, miután Garcia pozitív lett teljesítményfokozó szerre.

Az X-en közzétett posztban a 26 éves bunyós bejelentette, hogy mikor fog visszatérni, és ki lesz az ellenfele.

„Ryan Garcia vs. Teofimo Lopez. Az áprilisi visszatérésem alkalmával. Csináljuk meg, Teo” -írta Garcia.

Lopez jelenleg a WBO kisváltósúlyú bajnoka, és sikeres 2024-es évet tudhat maga mögött, két győzelmet is aratott Jamaine Ortiz és Steve Claggett ellen.

Amikor a nyár elején egy Garcia elleni lehetséges összecsapásról kérdezték, Lopez nem volt hajlandó kizárni a mérkőzést a jövőre nézve, és hiszi, hogy nagyszerű meccset vívnának.

„Abszolút elvállalnám ezt a meccset a jövőben. Ryan az Ryan, szereti csinálni a dolgokat, sokat beszél. Imádja felhergelni a médiát, azonban a srác személyesen nagyon kedves és udvarias. Ő formálja meg a „King Ry” személyiséget. Összességében a legjobbakat kívánom neki és a családjának, az édesanyjának. Úgy gondolom, ha összejön a meccsünk, akkor egy nagyszerű küzdelmet fogunk vívni.”

Ahogy Garcia is említette, várhatóan 2025 április végén tér vissza, mivel az egyéves eltiltását visszadátumozták a Haney elleni április 20-i meccs időpontjára. Eközben Teofimo Lopez hamarosan feljebb léphet váltósúlyba.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ