(Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Dana White nyitott a Canelo Alvarez-Conor McGregor meccsre

A UFC elnök-vezérigazgatója, Dana White számára nem idegen a nagy üzlet a bokszban.

2017-ben White állt az élére és volt társproducere a Floyd Mayweather Jr. és Conor McGregor közötti crossover összecsapásnak. Az esemény 4,3 millió pay-per-view vásárlást generált az Egyesült Államokban és több mint 600 millió dollár összbevételt. Mayweather a 10. menetben legyőzte McGregort, ami végül karrierjének utolsó mérkőzése lett. McGregor azóta mindössze négyszer küzdött az MMA-ban, ebből háromszor kikapott. McGregor régóta fenntartja, hogy még visszatérhet a ringbe, és egy Manny Pacquiao elleni meccs nagyon is érdekli.

És miközben Saul „Canelo” Alvarez arra készül, hogy a Las Vegas-i T-Mobile Arénában Edgar Berlanga ellen küzdjön, ugyanazon az estén, amikor a UFC 306-ot rendezik a The Sphere-ben, a 36 éves McGregor továbbra is támadja a mexikói sztárt.

„Canelo egy kukoricapehely. Körülbelül 300 000 vevő van benne. Közel sem termel annyit, amennyit szeretne, hogy fizessenek neki. Turki sejknek igaza volt, hogy továbblépett. Canelo nem adja el magát.”

Miközben Alvarez a kilenc számjegyű fizetéseket kereső nagymenő bunyókra hajt, a mexikói sztár a BoxingScene-nek azt mondta McGregor megjegyzéseit hallva, hogy egy bokszmeccs az ír ellen „könnyű pénz” lenne. Amikor White-ot megkérdezték, hogy létrejöhetne-e egy McGregor-Alvarez mérkőzés, a vezető nem volt hajlandó nyilatkozni. Hosszú szünetet tartott, hogy átgondolja az ötletet, majd széles mosollyal azt mondta: „Tegyünk rá egy gombostűt”.

McGregornak még mindig vannak befejezetlen ügyei a UFC-vel, és ki kell töltenie a szerződését. Úgy volt, hogy június 29-én Michael Chandler ellen küzd meg, de egy lábujjtörés miatt ki kellett hagynia a UFC 303-at.

„Szkeptikus voltam az elejétől fogva, amikor azt mondtam, hogy Conor 2024-ben harcolni fog. Szerintem Conor 2025 elején fog harcolni” – mondta White.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ