(Photo by Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire via Getty Images)

Merab Dvalishvili nem akarja Umar Nurmagomedovot: „Szeretnék beszélni Danával”

A Noche UFC főmérkőzésén Sean O’Malley felett aratott győzelmét követően az újdonsült harmatsúlyú bajnok, Merab Dvalishvili máris elzárkózott attól, hogy legközelebb Umar Nurmagomedovval. küzdjön.

A grúz származású Dvalishvili karrierje csúcspontját jelentő teljesítményt nyújtva birkózott O’Malley ellen, a győzelemmel pedig megbosszulta a korábbi bajnok és közeli barátja, Aljamain Sterling vereségét. A következő címvédése Nurmagomedov ellen lehet, aki legutóbb Cory Sandhagen ellen aratott magabiztos sikert.

Dvalishvili visszautasította a lehetőséget, hogy legközelebb az American Kickboxing Academy alapembere ellen lépjen ketrecbe, helyette inkább Deiveson Figueiredo ellen harcolna.

„Akit a UFC akar, azzal fogok megküzdeni legközelebb, de szeretnék beszélni Danával (White-tal). A legjobbak legjobbjaival akarok harcolni. (Deiveson) Figueiredo lenne az ötödik bajnokom, akit legyőzök, és szerintem sokkal veszélyesebb ellenfél. Ezért izgat ez a küzdelem, motivációt ad, kemény munkára késztet. Umar (Nurmagomedov) nagyon ügyes, de srácok, még csak egy top 15-ös ellenfél ellen nyert csak” – mondta Dvalishvili az összegyűlt médiának.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ