(Photo by Louis Grasse/PxImages)

Grasso tudja, hogy tovább kell lépnie, Shevchenko új arcra vágyik

Alexa Grasso rendezi a következményeit annak, hogy elvesztette címét Valentina Shevchenko ellen a UFC 306-os trilógia mérkőzésükön.

Grasso uralkodása, mint női légsúlyú bajnok 18 hónap után véget ért, amikor Shevchenko egyhangú döntéssel legyőzte őt a Las Vegas-i Noche UFC at Sphere rendezvényen. A mexikói nem sok választ tudott adni Shevchenko birkózására a UFC történetének első női trilógia mérkőzésén, így a riválisok közötti sorozat most 1-1-1-re áll. Ez az eredmény azonban egyértelmű volt, így kérdéses, hogy Grasso számára mi következik.

Úgy tűnik, hogy nem jutott el odáig a gondolatmenetben, de egyértelművé tette, hogy az edzésekhez való visszatérés, és a fejlődésre való összpontosítás a prioritás, hogy a jövőben ne ismétlődjön meg az ilyen.

„Szeretném megköszönni a támogatást. Nem olyan este volt, amilyet szerettem volna. Visszatérek az edzéshez, és ígérem, hogy a következő meccs sokkal jobb lesz. Szeretlek titeket.”

A veresége ellenére mindig fennáll a halvány lehetőség, hogy Grasso és Shevchenko között a jövőben egy negyedik meccs is lesz. Shevchenko azonban a UFC 306 után azt nyilatkozta, hogy inkább új ügyekbe szeretne belevágni, és ideális esetben a 125 fontos divízió egyik „friss arcával” szállna szembe.

Manon Fiorot tartalék harcosként mérlegelt a UFC 306-on, és potenciálisan ő lehet a következő a sorban, ami azt jelenti, hogy Grassónak egy másik versenyzővel kell majd megküzdenie.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ