LAS VEGAS, NEVADA - SEPTEMBER 14: UFC Heavyweight Champion Jon Jones is seen in attendance during the UFC 306 at Riyadh Season Noche UFC event at Sphere on September 14, 2024 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC)

Miután hivatalos lett a Miocic meccs, Jones érzi a karrierje végét

Jon Jones erősen a visszavonulás felé hajlik a Stipe Miocic elleni UFC 309-es nehézsúlyú címvédése előtt, ami most már hivatalos.

Jones először lép be az octagonba azóta, hogy 2023 márciusában Ciryl Gane ellen megszerezte a betöltetlen nehézsúlyú bajnoki címet, amikor a korábbi bajnok Miocic ellen lép ketrecbe a november 16-i kártya főmérkőzésén, amelyet a New York-i Madison Square Gardenben rendeznek.

„Bones” 2020 februárja óta mindössze egyszer harcolt, és egy ideje már pedzegeti, hogy szögre akasztja a kesztyűjét. Úgy tűnik azonban, hogy most, hogy a meccs hivatalos lett, határozottan érzi a pályafutása végét, ha sikerül legyőznie Miocicot.

„Ez lesz az utolsó alkalom. Több mint valószínű” – mondta Jones a »Clocked N« Loaded”-nek a színfalak mögött a UFC 306-on.

A UFC vezérigazgatója, Dana White nemrég kijelentette, hogy szerinte Miocic a UFC 309-en visszavonul, függetlenül a Jones elleni eredménytől. Úgy érezte azonban, hogy Jones folytatni fogja a versenyzést, és megadja az ideiglenes nehézsúlyú bajnok Tom Aspinallnak a hőn áhított esélyt az övek egyesítésére.

Úgy tűnik azonban, hogy Aspinallt talán cserben hagyják, mert Jones nem úgy tűnik, hogy a Miocic elleni meccsen túl is a sportágban akar maradni.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ