Joshua Buatsi v Dan Azeez Media Workout
LONDON, ENGLAND - JANUARY 31: Joshua Buatsi poses for a photo after a media workout ahead of the BBoC British Light Heavyweight and Commonwealth Boxing Council Light Heavyweight Title fight between Dan Azeez and Joshua Buatsi at Camden Boxing Club on January 31, 2024 in London, England. (Photo by Richard Pelham/Getty Images)

Buatsi úgy érzi, megérdemli az esélyt a Bivol-Beterbiev győztese ellen

Joshua Buatsi a sor elejére állította magát az Artur Beterbiev és Dmitry Bivol október 12-i összecsapásának győztese ellen.

A két orosz Szaúd-Arábiában küzd meg a 175 fontban, ahol az összes öv tét lesz, és a Willy Hutchinson felett szeptember 15-én a Wembley Stadionban aratott pontozásos győzelmét követően Buatsi – mint a WBO ideiglenes bajnoka – a pole pozícióban van, hogy a győztes ellen küzdjön.

A ghánai születésű londoni, aki jelenleg 19-0 (8 KO)-val rendelkezik, azt mondta, hogy készen áll a nagy lehetőségre.

„Ha nem így lenne, nem vállaltam volna el ezt a mérkőzést. Az interim övért ment a csata, a győztes kapja a lehetőséget, én nyertem, innentől kezdve minden magától értetődő.”

Buatsi megosztott döntéssel nyert, de kétszer is elkapta Hutchinsont. Buatsi megérdemelten győzött.

„Willy trükkös volt. Elismerésem. Találkoztam az apjával és a nagyapjával, kedves emberek. Megköszöntem nekik. Ő egy pokolian kemény fickó. Azt mondtam neki: ‘Willy, én sem voltam ilyen jó 26-25 évesen, úgyhogy tiszteletem’. Nagyon kemény. Minden alkalommal felállt. Amikor megütöttem, tudtam, hogy fájdalmat okozok neki, mégis jött, és erősebben tört előre. Szeretném a csapatomat kiemelni. Fantasztikusak, úgy éreztem, hogy az elmúlt két hétben kicsit furcsán viselkedtem velük szemben, de hálás vagyok mindenkinek. Pokoli egy hét volt. Nem mondhatjuk, hogy ez egy normális bunyós hét volt. Soha nem jártam még ennyiszer London belvárosában egy hét alatt. Folyton mentünk. Ez egy kicsit bosszantó volt, de elismerésem a Riyadh Season-nak.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ