Szombathelyen hódított a Vendetta Fight Nights

Szombaton a Schaeffler Arena Savaria adott otthont a nemzetközi „Vendetta Fight Nights Hungary 40” jótékonysági küzdősport gálának, amelyet az Őrvidék Kulturális és Sport Egyesület szervezett.

A rendezvény 17 órakor vette kezdetét, és körülbelül fél 11-kor ért véget. A küzdősport iránti érdeklődés élénk volt, a hangulat kiváló, a harcosok pedig izgalmas összecsapásokban mérhették össze tudásukat. A szervezők igazán kitettek magukért, a látványos show-elemekkel feldobott program különösen emlékezetes volt. Nyolc különböző országból érkeztek versenyzők – a magyarok mellett kínai, osztrák, német, marokkói, afgán, román és szerb sportolók léptek ketrecbe, hogy megmutassák felkészültségüket. A küzdelmeket K1, MMA és pusztakezes boksz kategóriában rendezték meg, ahol a sportolók keményen megküzdöttek egymással.

Két szombathelyi versenyző is szerepelt a gálán. Polgár Dávid nagy küzdelemben egyhangú pontozással győzte le kitartó ellenfelét, míg a Haladás korábbi birkózója, a világ- és Európa-bajnoki bronzérmes, valamint a riói olimpikon Veréb István az első menetben a földre vitte ellenfelét és gyors győzelmet aratott leszorítással.

A VIP szektorban több ismert sportoló is megjelent, köztük a kőszegi bokszoló, Hámori Luca, aki a nyári párizsi ökölvívótornán ötödik helyen végzett. A gála bevételeinek egy részét a Vas Vármegyei Látássérültek Egyesülete számára ajánlották fel.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Interjúk

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ