NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 18: Mike Tyson (L) and Jake Paul face off at an exclusive press conference ahead of their November bout during the Fanatics Fest NYC 2024 at Jacob Javits Center on August 18, 2024 in New York City. (Photo by Roy Rochlin/Getty Images for Fanatics)

Mike Tyson: „Ha nem kell elkapnom Jake-et, akkor az első menetben kiütésre számíthatsz”

A korábbi nehézsúlyú bajnok Mike Tyson még 58 évesen sem számít arra, hogy túlórázni fog a bokszringben.

Tyson november 15-én Jake Paul ellen lép majd szorítóba, közel két évtized óta az első profi bokszmeccsén, és nem számít arra, hogy a küzdelem hosszúra nyúlik majd – feltéve, hogy a „problémás gyerek” nem fut el előle.

„Ha nem kell elkapnom őt, akkor az első menetben kiütésre számíthatsz. De lehet, hogy mennem kell majd utána, számítok arra, hogy elfut előlem ez a fickó” – mondta Tyson egy sajtótájékoztatón, amelyen bejelentette az LF*GO! energiazacskókkal való együttműködését.

A nagy érdeklődéssel várt mérkőzést a Netflix élőben közvetíti, és a texasi Arlingtonban található AT&T Stadionban kerül megrendezésre. Tyson nem nyert profi bokszmeccset azóta, hogy 2003 februárjában megállította Clifford Etienne-t. Danny Williams és Kevin McBride ellen egymás után szenvedett vereséget, mielőtt 2005-ben, 38 évesen befejezte a karrierjét.

Bár közel 20 év telt el az utolsó mérkőzése óta, Tyson elmondta, hogy fantasztikusan érzi magát, mert a magánélete rendeződött, és messze eltér a nehézsúlyú bajnokként eltöltött viharos időszakától.

„Profi bokszolóként túlságosan stresszes voltam. Soha nem volt lehetőségem pihenni vagy élvezni a bajnoki címeket, mert minden rám zúdult. Jöttek a perek és a válások. Soha nem tudtam élvezni az emberi életet. Ez egy olyan pillanat, amikor kiélvezhetek minden pillanatot.”

Amikor megkérdezték, hogy mi izgatja őt abban, hogy visszatér és egy nála 31 évvel fiatalabb ellenféllel néz szembe, Tyson kifejezte izgatottságát, hogy újra ringbe szállhat, és azt mondta, hogy a futballstadionban való küzdelem varázsa túl jó ahhoz, hogy kihagyja.

„Tetszik, hogy 80 000 ember látja.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ