PERTH, AUSTRALIA - AUGUST 18: Dan Hooker of New Zealand reacts after his victory against Mateusz Gamrot of Poland in a lightweight fight during the UFC 305 event at RAC Arena on August 18, 2024 in Perth, Australia. (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC)

McGregor bedobta Hooker nevét, aki megerősítette a terveket

Conor McGregor legutóbb 2021 júliusában harcolt. Azóta folyamatosan tervezi a visszatérését.

Ez idő alatt, miután meggyógyult a lábtöréséből, amelyet a Dustin Poirier elleni második menetes TKO-vereség során szenvedett el, McGregor már számtalanszor megígérte, hogy visszatér. A Michael Chandler elleni meccsét már két éve lehetett sejteni, sőt, még le is lett foglalva a párharc, ám McGregor visszalépett. Mostanra úgy tűnik, mindketten továbbléptek, de McGregor még mindig a visszatéréssel kecsegtet.

Egy spanyolországi BKFC-esemény után a promóció új résztulajdonosa elmondta a Bloody Elbow-nak, hogy február 1-jén Szaúd-Arábiában Dan Hookerrel fog megküzdeni. Hooker pedig a Submission Radio-nak erősítette meg, hogy McGregorral személyesen beszéltek a spanyolországi BKFC-eseményen, és már csak a UFC-nek kell intézkednie.

„Mindketten benne vagyunk. Már csak a UFC-t kell a fedélzetre hoznunk, és akkor átvisszük ezt a dolgot a célvonalon” – mondta Hooker.

A UFC vezérigazgatója, Dana White azt mondta, hogy McGregor minden bizonnyal 2025-ben fog visszatérni.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ