(Photo by Amy Kaplan/Icon Sportswire via Getty Images)

Letartóztatták a BKFC-sztárját, Mike Perryt

A UFC veteránját és BKFC-sztárját, Mike Perryt nemrég letartóztatták és megvádolták azzal, hogy alkoholos befolyásoltság alatt vezetett, valamint megtagadta egy bírósági megjelenést igénylő idézés aláírását hazájában, Florida államban.

A Lake County Sheriff’s Office online nyilvántartása szerint a 33 éves Perryt október 12-én hajnali 1:04-kor tartóztatta le a clermonti rendőrség a floridai Clermontban, Orlandótól mintegy 25 mérföldre nyugatra. A börtönbe 4:36-kor került, és nagyjából 5 órával később, 9:41-kor engedték ki, miután letette az 1500 dolláros óvadékot.

Az MMA Fighting által megszerzett rendőrségi jelentés szerint Perry körülbelül 20 MPH-val hajtott a megengedett sebességhatár felett, amikor megállították. A rendőr, aki megállította Perryt, alkoholt érzett a járműből, amit Perry tagadott. Amikor a rendőr közölte Perryvel, hogy „a beszéde lassúnak hangzott”, a bunyós azt válaszolta, hogy a rendőr „beszéde túl gyors”. Perry megtagadta a józansági teszt elvégzését, és többször figyelmeztették, mielőtt letartóztatták és a clermonti rendőrkapitányságra szállították. Itt Perry megtagadta az alkoholszondás teszt elvégzését, valamint az ittas vezetésről szóló idézés aláírását, ami a második vádpontjához vezetett.

Perrynek október 30-án reggel 8 órakor kell megjelennie a bíróságon. Perry, aki öt évet töltött a UFC-ben, a promóció uralkodó „King of Violence” bajnokaként a BKFC arca lett, miután tavaly decemberben legyőzte Eddie Alvarezt. Perry ezt a győzelmet tavaly áprilisban Thiago Alves elleni TKO-val folytatta. Később Perry kitérőt tett a BKFC-ből, amikor a bokszba merészkedett, hogy megküzdjön Jake Paullal, aki a hatodik menetben TKO-val legyőzte őt. A vereséget követően Conor McGregor, aki nemrégiben résztulajdonosa lett a BKFC-nek, nyilvánosan „kirúgta” Perryt a szervezetből.

Úgy tűnik azonban, hogy Perry előtt megnyílt az ajtó a visszatérésre.

„Mike ki van rúgva, de tárgyalásban vagyunk. Redneck Mundell hívta ki őt. Fél Mundelltől. Most lássuk, mit válaszol erre Perry” – mondta McGregor.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ