Whittaker lyukat ütött az öltöző falába, majd eltörte egy rajongó telefonját

A brit bokszoló, Ben Whittaker szombat este kihívásokkal teli időszakon ment keresztül – ami végül azzal végződött, hogy egy szaúd-arábiai repülőtéren a biztonságiak elhurcolták, miután összetörte egy rajongó telefonját.

Az eset alig néhány órával azután történt, hogy a korábbi olimpikon döntetlent ért el a brit Liam Cameron elleni mérkőzésén. A meccs vége különleges volt, mivel mindkét harcos átbukott a köteleken és kiesett a ringből, Whittaker pedig megsérült. Whittakert kerekesszékben kellett kivinni a WWE-stílusú bukfenc után, és láthatóan csalódott volt a történtek miatt. A küzdelem leállításakor az egyik bíró szerint Whittaker 58-57-re vezetett, egy másik szerint Cameron ugyanennyivel, a harmadik szerint pedig a két harcos 58-58-as döntetlenre állt. A mérkőzés után annyira feldúlt volt, hogy mielőtt elhagyta volna az arénát, lyukat ütött az öltöző falába. Miután kiengedték a kórházból, a feldúlt Whittakert látták a rijádi King Khalid nemzetközi repülőtéren sétálni, bokája körül kötést viselve. A félnehézsúlyú ökölvívó nem volt épp jó hangulatban, és ez csak rosszabb lett, amikor egy rajongó odament hozzá, és engedély nélkül fényképezni kezdte.

A The Sun-nak egy szemtanú így emlékezett vissza arra a pillanatra, amikor Whittaker elvesztette a fejét a rajongóval szemben:

„Láttam Ben Whittakert, amint átjött a biztonsági ellenőrzésen, majd egy rajongó, akin bokszolós póló volt, odament a telefonjával, és fotózni akart. Ben azt mondta, hogy ‘ne fotózz engem’, majd kikapta a kezéből a telefont, és egyenesen a földre csapta… Ben odalépett hozzá, úgy tűnt, hogy meg akarja ütni, de Ben csapatának néhány tagja közéjük ugrott, és nagyon elmérgesedett a helyzet – kiabáltak egymással.”

Mielőtt a helyzet tovább eszkalálódhatott volna, a biztonságiak közbeléptek – sőt, ideiglenesen mindkét férfi útlevelét is visszatartották. Arra kényszerítették őket, hogy rendezzék a nézeteltérésüket. Whittaker és a rajongó állítólag elbeszélgetett egymással, ahol a tehetséges bunyós bocsánatot kért a rajongótól, és felajánlotta, hogy kifizeti a telefonjában keletkezett kárt. Whittaker emellett meghívta az érintettet, hogy legyen a vendége bármelyik közelgő mérkőzésén.

Úgy tűnt, hogy a páros az elérhetőségek cseréje után jó viszonyban vált el egymástól. Whittaker azóta megszólalt, hogy sajnálatát fejezze ki az incidens miatt.

„Ez egy igazán szerencsétlen esemény volt, és hálás vagyok az úriembernek, hogy rögtön utána leült beszélni róla, és elfogadta a bocsánatkérésemet… Sajnos az állítólagos videofelvételt nem tudom bővebben kommentálni, mivel nem láttam. Mindenesetre kapcsolatban állunk a rajongóval, hogy kicseréljük a telefonját, és eljön egy jövőbeli rendezvényünkre a vendégünkként.”

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ